Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Stefan Görwik, en av Sveriges mest inspirerande talare

Stefan Görwik har i över 20 år utbildat både ledare och team till ökad motivation, arbetsglädje och bättre resultat. Stefans framföranden kännetecknas av entusiasm, humor och en härlig energi. Här nedan presenteras några av hans mest efterfrågade föreläsningar.

MOTIVATION OCH HANDLINGSKRAFT
En föreläsning om att omsätta projekt eller mål till handling och resultat. Med ett högt tempo och entusiasm berättar Stefan hur vi gör för att öka motivationen – även om det tar emot. Han ger oss konkreta verktyg och handlingskraft att nå ända fram.

UTVECKLA VINNANDE TEAM
Vinnande team präglas av en rak och öppen kommunikation som bygger på respekt och förtroende. När alla tar ansvar skapas ett positivt resultat vilket leder till ökad arbetsglädje. Föreläsningen innehåller också 17 utvecklingsprinciper för ett vinnande team.

SÄLJ-FÖRTROENDE
Hur får säljteamet rätt attityd och självförtroende? Vilka strategier ger dem kraft att motivera sig själva och skapa resultat? Detta är några frågor som Stefan ger svar på i denna fartfyllda föreläsning. Vi får konkreta verktyg som skapar framgångsrika och långsiktiga relationer med våra kunder.

FÖRÄNDRINGAR SOM FÖRBÄTTRAR
En föreläsning om att handskas med förändringar på ett positivt sätt. Förändring är ett naturligt tillstånd som innebär att ständigt utvecklas. Stefan ger oss mod, kraft och tillit att lämna trygghetszonen för att oftare ta steget in i utvecklingszonen.

KOMMUNIKATIONSSTILAR – BETEENDEPROFILER
Denna föreläsning lär oss att handskas med besvärliga situationer och personer. Med en ökad flexibilitet i kommunikationen får vi bättre samarbete med andra. Stefan presenterar de olika stilarna på ett lättillgängligt, roligt och igenkännande sätt.

MER OM STEFAN GÖRWIK:

Stefan har sedan 1987 arbetat som föreläsare och utbildare på flera internationella företag som exempelvis Wilson Learning och Time Manager. Han använder en upplevelsebaserad lärstil som skapar engagemang och positiva insikter hos deltagarna. Efter flera års arbete i USA föreläser Stefan ofta och gärna på engelska.

”Vi satt allihopa trollbundna i åtta timmar! Många aha-upplevelser och tankeställare. Ett mycket ”målande” seminarium som varvades bra med övningar och föreläsning”  Monika Högberg, Astra Zeneca

”Med sitt entusiasmerande sätt ger Stefan åhörarna en positiv kick. Han är en sann motivatör som driver på – man vill direkt omsätta idéer och projekt till handling och resultat” Mats Jentzen, Marknadschef, Dell

”Detta är det bästa seminariet jag varit på. Och Stefan Görwik är den mest engagerande och medryckande seminarieledaren jag haft.” Lars-Göran Andersson, Folksam

Boka Stefan Görwik genom att skicka en intresseanmälan eller ring 08-22 20 10

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram