Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Pia Sundhage

Pia Sundhage är en Sveriges mest efterfrågade föreläsare och förbundskapten för Sveriges damfotbollslag

Pia Sundhage är en Sveriges mest efterfrågade föreläsare och förbundskapten för Sveriges damfotbollslag

Utmärkelserna har haglat över Pia Sundhage under sista tiden. Årets damtränare i världen bl a! Pia Sundhage står med med båda fötterna på jorden – trygg, klok och ödjuk.
Pia Sundhages karriär är som en saga. Den lilla tjejen från Marbäck som började spela med killarna – eftersom det inte fanns några flickor som spelade fotboll på den tiden. Sin första landslagsmatch spelade Pia Sundhage som 15-åring och den sista när hon var 36. Sedan dess har hon vunnit både OS-guld och VM-silver som ledare för USA:s fotbollslag. Passionen för fotbollen har hjälpt henne att växa in i ledarrollen. Pia Sundhages filosofi kring hur man bygger ett framgångsrikt lag är grundad på personlig erfarenhet och känsla. Men också utifrån Pias alldeles unika personlighet! Hon väljer alltid att betrakta sina lagkamrater med positiva glasögon. ”Vi är varandras miljö” säger hon. En strålande föreläsare och en äkta. lagspelare.

För att boka Pia Sundhage som föreläsare eller för mer information, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram