Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Om oss

Boka en inspiratör hos Mace Speakers

Sök, hitta och boka en inspiratör till ditt event. Vi hjälper dig kostnadsfritt att boka konferensrum och hotell med eller utan inspiratörer till din utbildning, kickoff eller konferens. Vi förmedlar inspiratörer inom vetenskap, kultur och samhälle till företag och organisationer. Nya inspiratörer knyts ständigt till vårt nätverk och de inspiratörer som finns på hemsidan är bara ett urval från vårt nätverk. Företaget skräddarsyr utbildningar samt konferenser inom och utom landet.

Här kan du läsa om och boka våra inspirerande talare

Mace Speakers grundades 1998 och har sitt säte i Danderyd.  Våra kunder återfinns bland företag, organisationer, föreningar, kommuner och landsting.

 

Företaget grundades 1998 och drivs av:

Christina Mace, Grundare

Christina har bott och arbetat i en handfull länder och flera världsdelar och har därmed kunnat bygga upp ett omfattande internationellt kontaktnät. Christina kommer närmast från försäkringsbranschen, där hon bland annat verkade som utbildningsansvarig.

Affärsidé

Mace Speakers skall identifiera, analysera och matcha våra uppdragsgivares behov för att skapa skräddarsydda utbildningar, möten och upplevelser. Genom att förbli ett ledande kvalitetsföretag inom området konferensarrangörer, utbildningsföretag och talarförmedlingar skall vi öka våra kunders attraktions- och konkurrenskraft.

Vision
Genom ett aktivt och synligt engagemang skall vi utvecklas så att vi också i framtiden förblir ett ledande kvalitetsföretag inom mötesindustrin.

Välkommen att kontakta oss.

För ytterligare information eller för att boka en inspiratör, ring oss på 070-7960509 eller mejla info@macespeakers.se