Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utbildare

Boka utbildare hos Mace Speakers

Hitta rätt utbildare till Din kurs eller konferens. Mace Speakers har över 20 års erfarenhet och kan därför hjälpa Dig eftersom det finns många utbildare så är det inte lätt att hitta den utbildare som passar varje tillfälle. Det är viktigt att välja rätt utbildare för målgruppen och bättre att välja en expert som inte är känd än någon utbildare som är mycket känd men har begränsade kunskaper i ämnet. Vi känner våra utbildare väl och gör en analys av Dina mål och syften för att hitta den utbildare som passar evenemanget bäst. Vi ger ett kostnadsfritt förslag på utbildare vi rekommenderar och förmedlar en kontakt mellan Er och dessa utbildare samt säkerställer att Din utbildare får den information som behövs. Efter varje genomförande följer vi upp med en utvärdering av Din utbildare.

Var noga med att boka utbildare i god tid. Ju mer känd en person är desto tidigare bör du boka. De talare som finns på hemsidan är bara ett mindre urval av de som vi samarbetar med från vårt omfattande kontaktnät. Vi har tillgång till alla Sveriges bästa utbildare samt många internationella.

Rätt utbildare för rätt tillfälle

Vi förmedlar en lång lista med utbildare i allt från kommunikation och ledarskap till till humor och arbetsglädje. Våra kunder består främst av företag och organisationer. Här kan Du se ett mindre urval av våra uppdragsgivare.

Gemensamt för våra utbildare är att de är experter och ger det lilla extra. De brinner för sitt budskap. Har en förmåga att med sitt budskap nå ut till sin publik. Har god retorik och behärskar konsten att övertyga. Använder ett uttrycksfullt kroppsspråk som stärker budskapet. Har glimt i ögat, humor, får publiken att känna igen sig och skratta. Behärskar dialog med publiken. Använder pauseringar så att budskapet sjunker in. Disponerar väl avsatt tid för föreläsningen. Kunniga i ämnet och trygga i samtal. Summerar det viktigaste och har tränat att stå på scen.

Trendiga ämnen är generellt sett dyrare, även den typen av ämnen som berör varje person i en åhörarskara, t.ex. personlig utveckling eller manligt-kvinnligt. Anlitar man en talare med fackkunskap eller som representant för ett företag eller organisation är arvoden lägre.

Satsa gärna på udda, obekanta ämnen men tumma ej på kvaliteten. I det läget rekommenderar vi därför att ni bokar genom oss eftersom vi har lyssnat på våra utbildare och de har bra referenser.

Vi rekommenderar att ni utnyttjar föredragshållaren till mer än det hon skall tala om som t.ex. i en förlängning som konsult eller som bollplank för idéer utifrån era perspektiv.

Nya utbildare knyts ständigt till vårt nätverk och de personligheter som finns på hemsidan är bara ett urval av vårt nätverk. Företaget skräddarsyr också utbildningar samt konferenser inom och utom landet, med eller utan utbildare.

Vi hjälper Dig hitta TalareModeratorKonferencierKomikerArtist, skräddarsy en utbildning eller Boka Konferensrum och Hotell till konferensen.

Klicka här för att se våra utbildare!

Ring:  08-22 20 10 eller 070-796 05 09

Mejla:  info@macespeakers.se