Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boka Föredrag

Boka föredrag via Mace Speakers

Vi hjälper Dig hitta och boka rätt föreläsare

Meddela oss vilket ämne Du är intresserad av. Eller informera oss om aktivitetens syfte, målgrupp och budget samt så mycket som möjligt av det som efterfrågas i intresseanmälan. Vill Du att föredraget primärt skall ge ny kunskap eller skall det vara en upplevelse? Det är viktigt här att vi vet vad Du är ute efter så föredraget kan anpassas till era önskemål. Ju mer information Du lämnar desto lättare är det för oss att hitta rätt person. Vi förmedlar föredrag för alla tillfällen i allt från kommunikation till inspiration och underhållning. Du kan fylla i formuläret, ringa oss eller mejla.

Vi hjälper Dig därefter kostnadsfritt att analysera och föreslå någon av våra talare och informerar Dig också om Din totalkostnad för föredraget. En förfrågan är självklart kostnadsfri.

Vi kan efter överenskommelse söka andra personligheter än de som finns på vår hemsida. Vi har 19 års erfarenhet i branschen och vårt kompetensnätverk är omfattande i Sverige och utlandet.

Glöm inte att förbereda hur föredraget skall följas upp internt så att den nya kunskapen inte bara rinner ut i sanden. T.ex. kan man planera en uppfångningsstund efter föredraget för att diskutera hur man skall implementera den nya kunskapen i den egna organisationen.

Du är varmt välkommen att kontakta oss.

Fyll i formuläret eller ring oss så hjälper vi Dig hitta och boka rätt talare och föredrag! Telefon: 08–22 20 10 

 

 

Intresseanmälan

Vänligen skriv in texten från bilden
captcha