Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Magnus Helgesson

Endast 12 år gammal startade Magnus Helgesson sitt första företag och elva år senare grundades restaurangkedjan Harry’s – som idag omsätter ungefär 700 miljoner kronor i 40 restauranger och anställer runt 1000 personer. Idag är Magnus Helgesson professionell föreläsare, licensierad mental tränare och certifierad coach. Magnus Helgesson är en av Sveriges mest meriterade NLP-coacher och han har genomgått Tony Robbins hela Mastery-program.

Magnus Helgesson ger dig verktygen för beslutsfattande

Som en mycket omtyckt föreläsare lär Magnus Helgesson ut kunskap om verktygen som du direkt kan använda för att nå nya höjder och lyckas infria dina löften mot dig själv. Resultatet är dina beslut som formar din framtid. Sveriges yngsta företagare 1982, då Magnus Helgesson endast var 12 år gammal, startade han sitt första företag.

Magnus Helgesson berättar om entreprenörsresan

Affärsidén i Magnus Helgessons första företag bestod av att leta frimärken i containrar som sedan såldes vidare. 1993 startade Magnus Helgesson, Ulf Haggren och Leif Olsson första restaurangen i det som sedan skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor. Idag omsätter samtliga Harrys över 700 miljoner kronor och sysselsätter över 1000 personer . Magnus Helgesson berättar om sin resa med Harry’s och hemligheten bakom framgångssagan – gäster som känner sig välkomna och att personalen som känner gästerna, vilket får gästerna att känna att de betyder något. Fokuserar du hundra procent på något så får du det – världsklass ger pengar som en biprodukt. Även om Magnus själv hade ett tidigt mål om att bli miljonär redan i tjugoårsålder handlar livet inte alltid om pengar – det vet Magnus eftersom han tidigt nådde målet.

Pengar gjorde inte Magnus Helgesson’s liv helt

Trots att vinsten hade vuxit till nio miljoner om året kändes livet tomt och i maj 2013 slutade Magnus som VD på Harrys Pubar och ägnar sig numera åt att föreläsa om karriär och ledarskap och coacha andra människor. Numera berättar Magnus Helgesson om sin övertygelse att tillvaron måste omfatta alla de sex bitar som han delar in de mänskliga behoven i: Trygghet – Spänning – Unikitet/betydelse – Kärlek – Tillväxt – Ge.

 

Inom Harrys har man tagit begreppet ”Ge” ett steg till och finansierar nu genom stiftelsen Harrys Foundation en skola med 1 400 barn, och driver även ett dagis med 77 barn, i en av Sydafrikas kåkstäder.
Föreläsningarna är passionerade och skakar om på ett positivt och roligt sätt.  Magnus var nominerad till Årets VD 2012. Under hösten 2014 har han deltagit i genikampen i SVT.

För mer information eller bokning av Magnus Helgesson som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram