Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Julia Rosqvist

Julia Rosqvist utbildar och föreläser främst inom Presentationsteknik, Retorik och Ledarskap. Hon är också en talangfull moderator, konferencier, arrangerar frukostträffar och andra events hos företag.

Julia Rosqvist utbildar och föreläser främst inom Presentationsteknik, Retorik och Ledarskap. Hon är också en talangfull moderator, konferencier,  arrangerar frukostträffar och andra events hos företag. Hennes  föreläsningar och andra framträdanden präglas av högt tempo, humor och professionalism. Hon vet genom retoriken att EN FÖRELÄSNINGS VÄRSTA FIENDE ÄR TRISTESSEN.  Julia Rosqvist har drivit och driver Morgonsoffor i 20 kommuner och har intervjuat allt från Kungen, Fredrik Reinfeldt, Amelia Adamo, Michael Treschow, Jens Spendrup, Fredrik och Teo Härén, Martin Timell David Batra, Emma Sjöberg, Fredrik Lindström, Ernst Kirschsteiger och många fler.

Julia har varit kroppsspråkscoach på TV3, programledare i TV-programmet Jobbjägaren på Kanal 5, vice ordförande i Företagarna, styrelseordförande Röda Korset, bara för att nämna några få av alla hennes erfarenheter.

Nu skräddarsyr hon föreläsningar inom:

– kroppsspråk

– ledarskap (är utbildad inom UGL)

– retorik

– entreprenörskap

– affärsrelationer

Den senaste titeln på ett av hennes fördrag har titeln ”Gör en Julia”. Den handlar om hennes egen väg till framgång men ger också råd till företag. Det handlar inte bara om att sätta mål utan även bestämma vilka resurser som krävs för att nå målen.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram