Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt är en mycket välkänd och älskad TV-profil. Hon har lett partiledardebatter, valvakor, rapporterat för Kalla fakta och programleder i morgonsoffan. Som samhällsjournalist har hon underhållit oss i kunskap, hon är krönikör och medförfattare till böcker och antologier. Jenny Strömstedt för handlingen vidare på ett förståeligt och trevligt sätt med ett maner som bjuder in till lust och fägring.
Med sitt lättsamma och folkliga språk och uttryck sorterar hon i djungeln av politikers villovägar och hur man utan krusiduller reder en maträtt.
Jenny Strömstedt är en prinsessa av folket, en drottning i media och härskarinnan av debatt!

Med en intelligent elegans lotsar Jenny Strömstedt oss mellan politikers grynnor, genom valvakor och in i trädgårdsland!

Jenny Strömstedt är i sanning oerhört mångfacetterad. Hon briljerar morgon, middag och kväll. Ingenting verkar svårt eller krångligt för Jenny Strömstedt. Vad som än står på menyn så bemästrar hon det och reder ut härvorna som kommer. Hon är som en sann vän, en person man verkligen vill möta i sitt vardagsrum och dela tankar med.

Med lättsamhet leder Jenny Strömstedt oss in på djupare vatten i stora frågor!

Med förmågan att blotta sig vanlig och alldaglig får hon oss andra att smälta ned och hålla med i allt hon gör och säger. Hon kan jämföras med en trapetskonstnär som får det hela att se så lätt ut. En sådan konst är givetvis inte lätt utan bakom ligger år av hård träning, fall och erfarenheter. Det är få förunnat att leverera så mänskligt och tydligt som Jenny Strömstedt gör!

Jenny Strömstedt lockar och plockar fram nyfikenheten och esteten i oss alla!

Med den varmaste av humor intervjuar hon följsamt såväl kock som partiledare. Med samma brinnande entusiasm visar hon sin gedigna kunskap i journalistyrket. Inget passerar eller lämnas åt slumpen.

Om ni låter Jenny Sttrömstedt leda er nästa konferens, lotsa och moderera ert program så får ni en valuta, ett mervärde utan motstycke. Låt Jenny leda er debatt och provocera era argument. Alla deltagare kommer känna sig trygga och veta vägen och kunna navigera till rätt kurs.

Jenny Strömstedt tar uppdrag som föreläsare, moderator och konferencier.

Exempel på föreläsning:

– Jämställdhet

-Argumentation

-Kommunikation

– Journalistik

– Samhällsstrategier

För mer information eller bokning av Jenny Strömstedt som föreläsare, moderator, konferencier vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram