Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Henrik Andershed

Henrik Andershed, född 1975, är professor i psykologi och kriminologi och en väldigt erfaren föreläsare, författare och utbildare. Han är en internationellt erkänd forskare inom flera forskningsområden och han är också vetenskapligt råd vid Socialstyrelsen och Statens Institutionsstyrelse. Som författare har han publicerat 100-tals vetenskapliga artiklar. Han har utbildat personal i fler än 200 av Sveriges kommuner. Att översätta forskningsresultat till praktisk nytta och begriplighet är Henrik Andersheds specialitet.

Kriminologidocenten och psykologiprofessorn Henrik Andershed tillreder en spännande kompott av forskargrundande redskap för såväl den yrkesverksamme tänkaren som till den privata människans livspussel.

Under en föreläsning med Henrik Anderhed lär vi oss vikten av målsättningen och den balanserade vägen dit- hur ett 30000 dagars liv blir ett mått att leva efter och ger formlerna till vårt eget liv.

Att översätta forskningsresultat till praktisk nytta och begriplighet är Henrik Andersheds specialitet!

Vi kommer lära oss om strategiskt samarbete och att kunna kompromissa utan att gå ur spår. Finn din egen väg till det du brinner för och gläds utav. Med sin forskning som fundament refererar Henrik Andershed till den ofantliga kraft som bor i själva målsättningen. Bygg den på en gungbräda mellan privat och arbete så finner du balansen och blir effektiv utan stress. Att dela in livet i antalet dagar, 30000 stycken, är  en hisnande tanke men ett strålande verktyg för att finna närvaron som ofta rinner bort i alla måsten och ineffektiva tidsplaner.

Låt Henrik Andershed ta med er grupp på en Fartfylld luftloop där ni själva sitter bakom spakarna!

Bered er själva på en systematisk säkerhetskontroll- Checklistan! Som utbildad privatpilot drar Henrik Andershed paralleller med en pilots säkerhetstänk och hjälper er förstå fördelarna och möjligheterna i det vardagliga arbetet. Detta för att förebygga och avhjälpa felen innan de blir problemet. Hitta där er organisations lufthamn och säkra er landning.

Ta del av Henriks Andersheds tankepalett!

Henrik Andershed delar med sig av sin tankepalett bestående av livsfilosofen Albert Einstein tankar i relation till sina egna och sonens 10 åriga opåverkade tankemönster, allt uppblandat med livet, arbetet och relationer ur en professors perspektiv och forskning. Henrik Andershed kan ge allt från kortare till längre föreläsningar och flerdagsutbildningar. Henrik levererar till såväl den mindre chefsgruppen som till de större sammanhangen. Föreläsningarna ger akademisk tyngd med begriplig budskap och ger kunskap och inspiration på ett engagerat och humoristiskt sätt.

Boka en föreläsning med Henrik Andershed

– Hur har jag lyckats?

– Professor innan 35!

-Hög effektivitet utan stress -Livets 30.000 dagar

– Einstein, min son och jag

– Om livet och döden och det mitt emellan

För medarbetare i skolor, inom socialtjänst och psykiatri erbjuder Henrik Andershed föreläsningar med konkreta verktyg för risk- och behovsbedömning och förebyggande instrument och checklistor för kriminalitet i det praktiska arbetet.

– Risk- och skyddsfaktorer i arbete med barn och ungdomar

– Arv eller miljö eller arv och miljö?- Vad styr vår personlighet och vårt beteende? – Evidensbaserad praktik- Nytta och missförstånd

– Hur jag tolkar min omvärld avgör mitt eget beteende- om social kognition i vardagen

– Ungdomar som begår brott- Riskfaktorer och effektiva insatser

-Psykopater- Vad är myter och vad är vetenskap?

– Struktur, inte tur? Om kraften i checklistor

För mer information eller bokning av Henrik Andershed som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram