Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Fredrik Lindström

I Fredrik Lindströms föreläsning ställs frågan – Vad är egentligen en människa?

I Fredrik Lindströms föreläsning ställs frågan – Vad är egentligen en människa? Hur fungerar hon i verkligheten om vi lägger idealbilder och föreställningar åt sidan? Hur präglas våra liv av att vi hela tiden förväntar oss att vi ska vara rationella och blir besvikna på oss själva när vi inte lyckas? Och hur kan den mänskliga faktorn vara något negativt? Har vi en förvrängd bild av vår mänsklighet? Med många roliga vardagsexempel går Fredrik Lindström till botten med den moderna människans syn på sig själv.

Fredrik Lindström är en av Sveriges mest mångsidiga underhållare och programledare. Få människor i landet har undgått Fredrik Lindströms utläggningar om språket, om vårt land, om vart resorna gå i På Spåret och om allt annat mellan himmel och jord. Alltid lika träffande, alltid lika engagerande.

Komikern, journalisten, författaren, regissören, programledaren och språkhistorikern Fredrik Lindström har ägnat flera tv-serier och böcker åt att analysera svenskarna och deras språk. Som programledare i tv slog han igenom stort med serier som ”Värsta språket”, ”Svenska dialektmysterier” och ”Världens modernaste land”. Han är även domare i På spåret på SVT. Han har tilldelats Aftonbladets tv-pris för bästa manliga tv-personlighet, regisserat två långfilmer, skrivit sex böcker och varit värd i ”Sommar” i P1 inte mindre än tre gånger.

Förutom ”Den mänskliga faktorn” kan Fredrik Lindström även föreläsa underhållande om ”Världens dåligaste språk”, ”Svensk mentalitet”, ”Svenska Dialekter” och ”Svenskar är också människor”.

För mer information eller bokning av Fredrik Lindström som föreläsare, vänlig ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram