Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Erik Haag

Erik Haag är känd från klassiker som Hassan, Knesset och På spåret. Under senare tid har vi sett och skrattat åt hans charmiga skämt i Landet brunsås, Pappas pengar och Historieätarna. I dessa är han "hjärnan bakom" som manusförfattare, regissör och producent. Han är en komiker i världsklass, konferenciern som ger de humoristiska avtrycken som gör snackisen, föreläsaren som med djup historiekunskap vägleder gruppen via smaker, lukter och anekdoter från järnåldern till nutid.

Med ett barns vetgirighet förför Erik Haag sin publik och oskyldiga humorbeklädda ord förvandlas till sylvassa sanningar ur verkligheten!

När Erik Haag intar scenen kan vi andra luta oss tillbaka och ta emot med lustfylld känsla och tillfredställelse. Energi och historiekunskap blandas med verkliga anekdoter ur vår nutids vardagskomik.

Avväpnande, intelligent och vackert leder Erik Haag vägen till vår matglada historia!

Under en föreläsning ges en resa genom tid och rum och fordonet är vår gom och mage. Matresan för oss genom tiderna och vi får bekanta oss med hur man verkligen levde förr och går sedan vidare över berg och dalar till denna dags findinerande och vinsurplande era.

Det förlösande skrattet brister redan vid anblicken av Erik Haags charmigt burleska uppenbarelse och smilgroparna kittlas behagfullt och explosivt hela vägen in i kaklet!

Låt Erik Haag lyfta ditt nästa event eller möte som konferencier, föreläsare eller komiker!

För mer information eller bokning av Erik Haag som föreläsare eller konferencier vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram