Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Emma S Wiklund

Emma Wiklund är mycket välkänd och var under många år en av världens mest efterfrågade modeller och arbetade för Chanel, Versace, Dolce Gabbana, Gaultier, Dior med flera. Vi har sett henne på omslag av Elle, Vogue och Glamour. Hon har även deltagit som skådespelerska i franska filmer av Luc Besson och gjort filmvideos och flera reklamkampanjer. Emma S Wiklund leder idag sitt eget företag Emma S som levererar hudvårdsprodukter med hög kvalitet. Hon verkar och bor idag i Sverige och har lagt modellyrket på hyllan för ett mer stillsamt och samtidigt aktivt liv i en ny riktning.

Emma S Wiklund styrde om sin kurs från de glamorösa stegen på catwalken till uppkavlade ärmar i egen verksamhet – och hon lyckades!

Att Emma S Wiklund verkat som en av de mest eftertraktade modellerna i världen kan knappast ha passerat någon. I många flitiga år reste hon land och rike runt för att förgylla omslag och bidra till merförsäljning till välkända stora modebolag. Hennes uppdragsgivare var bland annat Chanel, Versace, Dolce Gabbana, Gaultier, Dior. Så en dag var Emma klar med detta ”glamorösa” och slitiga liv och flyttade tillbaka till sitt trygga Sverige och slog sig till ro. Till ro på så vis att hon fann kärleken och med den kom barnen och ett vanligt liv.

Med sin lättsamma och positiva tåga och med entreprenörskapet i blodet var det en självklarhet för Emma S Wiklund att starta eget!

Sin övertygelse fann hon i kropp och ansikte och snart såg välgörande produkter dagens ljus i Emma S´s regi. Namnet kommer av det modellnamn hon fick då de flesta hade svårt att uttala Sjöberg som var hennes flicknamn. Idag arbetar Emma full tid med egen produktutveckling och föreläser om heta ämnen som grundar sig i hennes år av erfarenheter som modeprodukt och vägen mot ett eget ansvar och rikare liv. Att lyssna på Emma är som en ”facial mist”!

Emma S Wiklund berättar om den fartfyllda vägen mot toppen, den eftertänksamma backen mot nedtrappning och vidare mot topp i balans och välbehag!

Vill ni lyssna på hur man lyckas ännu starkare i medgång, trotsar motgångar, går vidare i motvindar och hur man tar till vara det som är bra och lyfter det till det bättre och starkare så boka en föreläsning med Emma S Wiklund.

Emma S Wiklund tar uppdrag som föreläsare, moderator och programledsare.

Exempel på föreläsning:

– Självförtroende och kompetens

– Från idé till produkt- en dröm blir affärsidé!

– Livets mognad och livets vägval

– Från supermodell till entreprenör

För mer information eller bokning av Emma Wiklund som föreläsare, moderator, konferencier vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram