Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dogge Doggelito

Dogge Doggelito är föreläsare, konferencier, moderator, programledare och prisutdelare

Dogge Doggelito är föreläsare, konferencier, moderator, programledare och prisutdelare

Dogge Doggelito har under åren gjort flertalet uppdrag som konferencier samt deltagit som artist i dem flesta TV program i Sverige och även som pristudelare som vid tillfälle tillsammans med kung Carl Gustav. Dogge Doggelito har även deltagit i bland annat melodifestivalen, gjort reklaminslag mm.

Varför boka Dogge Doggelito?

Dogge Doggelitos snabbhet och spontanitet förgyller uppdragen med glimten i ögat. Uppdragen som passar är galor, festivaler, företagsevenemang mm.

Dogge Doggelito är en mångfacetterad artist, konferencier, DJ, föreläsare, PR man, modell m.m. Grammis vinnare, skapare och frontfiguren i kultbandet ”The Latin Kings”.

Dogge Doggelito har deltagit i de flesta TV program i Sverige, Melodifestivalen, skrivit barnböcker, gjort reklaminslag mm.

I föreläsningen ”2LAX GULD” berättar Dogge Doggelito om sitt liv, inspirerar ungdomar, barn och vuxna och visar att det går att vända det negativa till det positiva om man tror och satsar på sina drömmar.

Dogge Doggelito besöker skolor, företag, kyrkor, anstalter, institutioner m.m.

”Dogge Doggelito på mellanstadiet” under en lektionstimme skriver Dogge Doggelito en egen låt tillsammans med en skolklass.

För ytterligare information eller för att boka Dogge Doggelito, vänligen fyll i en intresseanmälan, ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram