Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Colin Moon

Colin Moon föddes i London för ca ett halvt sekel sedan och har arbetat internationellt och utomlands i största delen av sitt yrkesverksamma liv. Sedan snart 20 år är Colin Moon verksam i Sverige som kommunikationsexpert, författare och talare.

Kommunikation över gränserna

Colin Moon har förmågan att med värme ledsaga en organisation på djupet för att nå samarbete över de kulturella hindren och öppna dörren till självinsikt i var mans kropp och tanke. Som moderator charmar han och når varje deltagare oavsett ursprung med sin genialiska språkbegåvning och kittlande komik.

Colin Moons budskap öppnar upp gränserna för ett bättre samarbete i och utanför organisationen

De verktyg som levereras bidrar till insikter och ger kunskap i förmågan att delta i kulturella möten som gör skillnad i att bemöta och hantera okända personer och deras kulturer.

Genom att visualisera invanda mönster och ritualer tar Colin Moon sina lyssnare till insiktens marker

Ta kraft i de svenska kulturella styrkorna, låt Colin Moon visa vägen. Colin Moons föreläsning ger det perfekta komplementet till värdegrunden för att lyckas över gränserna både i och utanför Sverige. Hans föreläsningar innehåller en del igenkänningskomik och visar värdet av att bjuda på sig själv. Colin Moons budskap når in på djupet och ger lyssnaren ett samlat leende som kvitto.

Cracking the Nordic code

Denna föreläsning handlar om kulturkemi, kommunikationen mellan de nordiska länderna och det svenska och det nordiska ur ett globalt perspektiv. Vi nordbor har mycket gemensamt som bygger på jämlikhet, effektivitet och även blygsamhet. Nordbor är också i hög grad fokuserade, punktliga och informella. Resten av världen ser norden som en enhet. Men…….visst finns det skillnader! Ibland är skillnaderna så stora och avgörande så de skapar förvirring och irritation. Colin Moon belyser dessa fallgropar som kan göra stora skillnader i intra-nordisk affärskommunikation samtidigt som han betonar mervärdet och styrkan i likheterna som grundar ett framgångsrikt nordiskt samarbete.

För mer information eller bokning av Colin Moon som föreläsare eller moderator, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram