Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Christian Åkesson

Christian Åkesson är skådespelare, komiker, imitatör, moderator och manusförfattare. Utbildad vid Medieinstitutet i Stockholm började Christian Åkesson sin bana tidigt på Malmö Opera och på scenen i Lunds spexvärld. Bakom kameran är Christian Åkesson redaktör och programutvecklare och har medverkat som manusförfattare i program som Telefonpiraterna, Cirkus Möller, Ballar av stål och Sånt är livet. En av Christian Åkessons specialiteter är imitationer av offentliga personer, där hans tolkningar av bl.a. fotbollsspelaren Andreas Isaksson och SD-ledaren Jimmie Åkesson fått stor uppmärksamhet. Christian Åkesson spelar på Cirkus "Partaj Live" hösten 2015.

Imitatören Christian Åkesson

Med klockren precision kan Christian Åkesson konsten att med hjälp av rösten och kroppsspråket härma nästan vem som helst. Oavsett om det är fotbollsmålvakten Andreas Isaksson, någon politiker eller skådespelare som han imiterar lockar det till många igenkännande skratt. Det är dock inte bara kändisar som kan återskapas – det kan vara vem som helst! Din nästa företagssammankomst kan bli oförglömlig med Christian Åkessons roliga och underhållande imitation av till exempel din chef. Eller varför inte låta honom medverka på din fest och imitera dina släktingar eller din granne? För hans imitationer finns nästan inga gränser och med hans skräddarsydda framträdanden skapar han minnen som sent ska glömmas.

Komikern Christian Åkesson

Christian Åkesson är sin TV-publik trogen och gör succé i programmet ”Partaj” där han har medverkat i 8 säsonger. I dolda kameran programmet ”Ballar av stål” spelar han karaktären ”Bemanningsmannen” och dessutom är han en av skaparna bakom humorserien ”Sånt är livet” – alla programmen har sänts på Kanal 5. Det är emellertid inte bara till TV som han anlitas, utan även till radio, reklam, på event och konferenser.

Moderatorn Christian Åkesson

 Som moderator är Christian Åkesson påläst och engagerad när han leder en debatt, ett seminarium eller ett företagsevent. Med professionalism förstår han debattpanelen med dess styrkor och svagheter och håller knivskarpt fokus genom sin närvaro, vilket verkligen griper tag om samtliga deltagare. Han modererar med fingertopps känsla, han för processen framåt genom interaktivitet både med talarna och publiken.

Personutveckling med Christian Åkesson

Christian Åkesson jobbar bland annat som imitatör, komiker och moderator – men den här mångsidiga mannen är även involverad inom psykologi med fokus på personutveckling efter traumatiska händelser och sorgbearbetning. Han räds varken allvar eller humor.

För mer information eller bokning av Christian Åkesson som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram