Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cecilia Hedström

Cecilia är fotografen som fick ett cancerbesked mitt i livet under en rutinundersökning. Därefter följde operation, cellgifter med många biverkningar - bland annat tappade hon sitt långa, fina, blonda hår. Ställd inför en kris lärde hon sig att bemästra fördomar och okunskap. När Cecilia inte fotograferar är hon en aktiv bloggerska, författare till boken ”Är jag fortfarande vacker?”, löptränar och springer maraton. För att öka engagemanget runt cancer har hon startar loppet Fight cancer and run.

VÄGEN TILLBAKA

En föreläsning som blandar glädje, allvar och hopp. Cecilia Hedström talar om hur man tar sig tillbaka från en kris – som i hennes fall var cancer – och hur man sätter upp mål och finner mening mitt i det svarta. Men det kan likaväl handla om en olycka, skilsmässa eller något annat som vänder tillvaron upp och ner.

Hur hanterar man att få beskedet?

Hur gör man egentligen för att ”gå vidare”?

Cecilia Hedström talar om hur viktigt det är för företagsledningar att värna om medarbetarnas hälsa och hur ledningens inställning kan påverka hela företaget. Hon talar om hur viktigt det är med fysisk träning, mental hälsa och öppenhet. Hon belyser situationen när en medarbetare varit borta länge från en arbetsplats och börjar arbeta igen. Välkommen tillbaka… eller?

Cecilia’s föreläsning är en upplevelse med både värme och humor där hon beskriver dråpliga situationer mitt i allvaret, och där hon även väver in morot och pekpinnar.

Känslan av att allt är möjligt kommer att stanna kvar länge. Du kommer inte att gå oberörd därifrån, men du kanske framförallt kommer att få en ökad förståelse för  cancer – när en enskild arbetskamrat eller någon annan i din närhet drabbas. Får man fråga vad man vill? Hur vill man bli behandlad, hur känns det när man har cancer? Måste man tassa på tå? Får man ställa krav? Och hur du kan hjälpa till att få denne på fötter igen…

För mer information eller bokning av Cecilia Hedström, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram