Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vad vi säger när vi inte pratar

Det du säger står för sju procent av ditt budskap – Lär dig kommunicera rätt med resten

Vi har ett antal olika ickeverbala kanaler vi kommunicerar via. Mer eller mindre medvetet. Med rätt kunskaper om dessa kan vi skapa en hävstångseffekt inom en organisation. Lär er finliret om hur arbetslaget kan använda sig av ickeverbal kommunikation för att förmedla rätt budskap om företaget, produkten och sig själva.

Bättre kommunikation = Bättre lagarbete & kundrelationer = Mer försäljning

En föreläsning om kommunikationen som aldrig håller tyst. Om att ta kontrollen över den och förmedla det man avser.

Konkreta verktyg att direkt applicera i vardagen.

“Detta är definitivt kunskap jag inte vill att mitt team ska vara utan. Ett uppriktigt, trovärdigt och professionellt intryck är A och O i alla mänskliga interaktioner. Detta lyckades Angela förmedla till oss på ett tydligt, inspirerande och energifyllt sätt vilket vi i efterhand märkt engagerat oss alla på ett fantastiskt sätt” – Mats Holmberg, företagsägare

Imagespecialist och doktor i psykologi. Angela Ahola har sedan 15 år tillbaka erfarenhet av psykologin bakom det första intrycket, image samt annan ickeverbal kommunikation. Förutom detta är hon även Certifierad livförsäkringsmäklare med specialitet förmögenhetsråedgivning från Handelshögskolan i Stockholm.

Angela Ahola är utbildare, föreläsare och inspiratör. Hon har undervisat både inom näringslivet som inom den akademiska världen inkl Stockholms Universitet och Polishögskolan. Hennes forskning har lett till akademiska publikationer och omnämns ofta i press om bl a skönhetsideal, utseende, makt, stil, karriär och juridiska bedömningar.

Angela Ahola framträder regelbundet i inhemsk och internationell tv. Angela Ahola är gift och har två barn. Utöver detta driver hon eget företag och är nu aktuell med bokprojekt.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram