Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Andreas Bergsten

Andreas Bergsten är leg.psykolog, fil.dr i Industriell ekonomi ch organisation och exekutiv konsult på internationellt HR företag i Stockholm.

Andreas Bergsten är leg.psykolog, fil.dr i Industriell ekonomi ch organisation och exekutiv konsult på internationellt HR företag i Stockholm.

Han arbetar där med personbedömning och chefsutveckling. 

Andreas undervisar också på psykologprogrammet vid Uppsala Universitet och forskar om ledarskap på KTH.

Exempel på föreläsningar:

Psykopatchefer & ögontjänare: är det personligheten eller organisationen som styr oss?

Vad betyder personligheten för hur vi beter oss, uppfattas och lyckas. Vad beror snarare på rollen och organisationen? Är den okänsliga slavdrivaren till chef psykopat, eller bara inmålad i ett hörn av alla motstridiga krav i chefsrollen? Beror det otrevliga kundbemötandet på bristande servicekänsla, eller saknas det resurser för att leverera det företaget utlovar? Och hur balanserar vi person och organisation i våra företag?

(Ett tema som är  intressant för de flesta, men går att spetsa mot chefer och/eller HR-folk.)

Ångest som drivmedel: varför kris och utveckling hör ihop

Går det egentligen för vuxna människor att förändras – och hur gör man i så fall? Psykoterapeuter vet att ångest driver förändring – mår man hyfsat bra överger man inte sina invanda tanke- och beteendemönster. Kriser som skakar om oss och luckrar upp oss är därför utmärkta tillfällen att växa och utvecklas. Eller inte. Man kan också bli räddare, bittrare och ledsnare. Hur man kan arbeta med kriser och svårigheter så att de lämnar något positivt efter sig är temat för denna föreläsning. Och hur det funkar bäst som gemensamma projekt – i eller utanför arbetslivet.

Organisationskultur & värderingar

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram