Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Alexander Crawford

Alexander Crawford är utbildad nationalekonom med diplom från London School of Economics. Han har arbetat som omvärldsanalytiker i över 20 år i olika konsult- och analysföretag. Alexander föreläser och modererar obehindrat på svenska och engelska, samt även på franska. Under många år fram till 2013 var han research director på Tällberg Foundation, där han också var programdesigner och producent för det stora globala mötet Tällberg Forum. Som betraktare, analytiker och kommentator är han en engagerad generalist som följer ekonomier, samhällen, teknologier, miljön, politik och kulturen. Alexander Crawford är idag kopplad till tankesmedjan Global Utmaning.

Omvärldsanalyser med Alexander Crawford

Alexander Crawfords passion är att försöka förstå vad som händer i världen, och att hjälpa människor till nya insikter genom att berätta om förändringskrafter och de nya berättelserna kring nytt ekonomisk tänkande, energiomställningen, mångkulturella samhällen, strukturomvandlingen och den digitaliserade ekonomin. Alexander Crawford är omvärldsanalytikern som hjälper er förstå vad som händer i världen, genom att se de större svenska och globala sammanhangen.

Alexander Crawford om förändringar och konsekvenser

Alexander Crawford föreläser om de starkaste omvärlds- och förändringskrafter som verkar omkring våra företag och organisationer: digitaliseringens konsekvenser, hållbarhetsutmaningen, globaliseringens nya fas, behovet av nytt ekonomiskt tänkande, ”sharing economy”, företagens roll i omställningen, samt (inte minst) hur alla dessa förändringskrafter hänger ihop. .

Alexander Crawford kartlägger omvärldens drivkrafter

Alexander Crawford tillbringar mycket tid med att försöka förstå grundläggande drivkrafter i vår omvärld. Att sitta och lyssna på ett energifyllt och levande samtal mellan kunniga människor som har olika perspektiv på en viktig fråga är kanske det bästa sättet att få insikter och inspiration. Men då behöver samtalet en mycket bra moderator, samt en tydlig struktur, en röd tråd och en god stämning. Många års erfarenhet har gett Alexander en unik kompetens och känsla för det goda samtalet.

För mer information eller bokning av Alexander Crawford som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram