Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Pär Johansson

Pär Johansson är grundare av och chef för Glada Hudik-teatern, teatergruppen där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare arbetar sida vid sida.

Ingenting är omöjligt – om man bara vågar tro på människor och ge dem en chans att utvecklas.

Pär Johansson är grundare av och chef för Glada Hudik-teatern, teatergruppen där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare arbetar sida vid sida. Teatergruppen har rönt enorma framgångar och föreställningen Elvis har hittills setts av över 130.000 personer. Och framgångarna bara växer.Pär har förändrat vad som ses som möjligt när det gäller utveckling av människor och verksamheter. Han står för ett eget slags ledarskap. Pär är flerfaldigt belönad för sina ledaregenskaper och en mycket eftertraktad föreläsare.

2011 Kunskapspriset
2011 Astrid Lindgrens världs pris
2010 Kungens medalj
2010 Årets föreläsare
2010 Årets KURage pristagare
2009 Tenzingpriset
2008 SAMHALLS Visa Vägen priset
2008 Årets Unga Chef
2007 Guldmasken

”Att bli sedd, behövd och tagen i anspråk är en mänsklig rättighet” utgör den ideologiska grunden för Pär Johanssons arbete och en sammanfattning av hans ledningsfilosofi.

Pär Johanssons föreläsning lämnar ingen oberörd, den är fylld av humor och värme om att tänja sina egna gränser, att hela tiden sträva lite längre och är en garanterad vitamininjektion. En bra blandning av allvar, skratt och teoretiska exempel.

Pär Johanssons föreläsning passar för alla slags grupper av företag och människor, från omsorgspersonal till koncernledningar, från företag i kris till företag som blomstrar, från företag som vill förändra, till företag som vill belöna. Eller för dig som bara vill få ett kvitto på att ingenting är omöjligt om man bara tror människor och ger dem en chans att utvecklas.
Pär gjorde det omöjliga möjligt då han startade Glada Hudik-teatern en teatergrupp med utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare.
Han kommer i sin berättelse om resan med Glada Hudik-teatern tydliggöra hur det goda ledarskapet gentemot andra alltid tar sin början hos en människa och hur stora processer och resultat nås när man vågar konfrontera sin egen och andra människors okunskap och osäkerhet.

Pär Johansson berättar i sitt föredrag hur det kom sig att han blev entreprenör istället för sysselsättare.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram