Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng är känd för sina hisnande strapatser och äventyr på jordens högsta toppar. Han är Sveriges ledande äventyrare och var förste svensk med 7 summits-högsta berget på varje kontinent på rekordtid. Han är författare till böckerna”7 berg 7 kontinenter 7 månader” samt ”K2 På liv och död”. Han har gjort dokumentärfilm för SVT och TV4. Som auktoriserad ACMC Meta-Coach samt ICF idrotts Coach kan han coacha er organisation och förmedla konsten att våga välja rätt och svara på frågorna vad, hur, när och framförallt varför.

Fredrik Sträng står på topp mot sitt mål-The sky is the limit!

Att vara på topp får en helt annan betydelse då man lyssnar till Fredriks Strängs äventyr och strapatser längs knotiga isväggar och världens mest högresta bergstoppar. Att överföra sina drivkrafter och sitt adrelinpåslag i en verksamhet för att nå företagseliten är den bästa metoden att lyckas menar Fredrik Sträng. I sina föredrag drar han flera paraleller med dessa händelser direkt ur verkligheten. Där sätter han huvudet på spiken och får sina åhörare på tå och visar hur man kan använda sina inre drivkrafter och dolda förmågor och sortera in dessa i den dagliga verksamheten.

Då du står i det vägval som avgör företagets framtid så kan du inte tro, du måste veta! Fredrik Sträng lär hur du ska sortera dina tankar och vägval.

I en förändring krävs massiv handlingskraft. Du måste kunna se vägen ända fram och du måste leda de som ska följa dig på vägen till toppen. Därtill behövs ärlig tillit till din och er gemensamma förmåga att våga klättra.

Berikas när Fredrik Sträng berättar- Ta del av hans spännande och insiktsfulla erfarenheter och hans livsfilosofi.

Med sina livsbejakande äventyr lämnar han ingen oberörd. Fredriks erfarenheter från bl.a. K2 som är den mest ödesdigra klätterolyckan i modern tid där 11 människor omkom, talar om vikten av rätt kommunikation, personligt ledarskap och effektivt lagarbete. Fredriks nästa projekt är av global karaktär, SOLAIR QUEST – först att flyga non-stop jorden runt i ett soldrivet luftskepp utan fossila bränslen. En symbol för en hållbar utveckling.

Fredrik sträng tar uppdrag som föreläsare och coach.

Exempel på föreläsning:

– Bestig ert eget Mount Everest!

– Tankens kraft kan försätta berg

– Nå toppen & Må toppen – ditt bästa jag oftare med motivation & handlingskraft

– Beslutsprocesser i extrema miljöer – orientering, bedömning, beslut, order

Meta- Coaching i samtal och i grupp, uppdelat i flera delar för bästa resultat.

För mer information eller bokning av Fredrik Sträng som föreläsare, coach vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

 

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram