Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boka Sveriges bästa kursledare

Hitta rätt kursledare till Ditt evenemang. Mace Speakers har 15 års erfarenhet och kan därför hjälpa Dig eftersom det finns många kursledare så är det inte lätt att hitta den kursledare som passar varje tillfälle. Det är viktigt att välja rätt kursledare för målgruppen och bättre att välja en expert som inte är känd än någon kursledare som är mycket känd men har begränsade kunskaper i ämnet. Vi känner våra kursledare väl och gör en analys av Dina mål och syften för att hitta den kursledare som passar evenemanget bäst. Vi ger ett kostnadsfritt förslag på kursledare vi rekommenderar och förmedlar en kontakt mellan Er och dessa kursledare samt säkerställer att Din kursledare får den information som behövs. Efter varje genomförande följer vi upp med en utvärdering av Din kursledare.

Var noga med att boka kursledare i god tid. Ju mer känd en person är desto tidigare bör Du boka. De talare som finns på hemsidan är bara ett mindre urval av de som vi samarbetar med från vårt omfattande kontaktnät. Vi har tillgång till alla Sveriges bästa kursledare samt många internationella.

Rätt kursledare för varje tillfälle

Vi förmedlar en lång lista med kursledare för alla tillfällen. Våra kunder består främst av företag och organisationer. Här kan Du se några av våra uppdragsgivare senaste åren.

Gemensamt for våra kursledare är att de är experter och ger det lilla extra. De brinner för sitt budskap. Har en förmåga att med sitt budskap nå ut till sin publik. Har god retorik och behärskar konsten att övertyga. Använder ett uttrycksfullt kroppsspråk som stärker budskapet. Har glimt i ögat, humor, får publiken att känna igen sig och skratta. Behärskar dialog med publiken. Använder pauseringar så att budskapet sjunker in. Disponerar väl avsatt tid för föreläsningen. Kunniga i ämnet och trygga i samtal. Summerar det viktigaste och har tränat att stå på scen.

Trendiga ämnen är generellt sett dyrare, även den typen av ämnen som berör varje person i en åhörarskara, t.ex. personlig utveckling eller manligt-kvinnligt. Anlitar man en talare med fackkunskap eller som representant för ett företag eller organisation är arvoden lägre.

Satsa gärna på udda, obekanta ämnen men tumma ej på kvaliteten. I det läget rekommenderar vi därför att ni bokar genom oss eftersom vi har lyssnat på våra kursledare och talare och de har bra referenser.

Vi rekommenderar att Ni utnyttjar kursledaren eller föredragshållaren till mer än det han eller hon skall tala om som t.ex. i en förlängning som konsult eller som bollplank för idéer utifrån era perspektiv.

Nya kursledare knyts ständigt till vårt nätverk och de personligheter som finns på hemsidan är bara ett urval av vårt nätverk. Företaget skräddarsyr också utbildningar samt konferenser inom och utom landet, med eller utan kursledare. Här är ett exempel på ett uppdrag där vi skräddarsyr utbildningsdagar till CivilekonomernaDIKFSAJusek och Naturvetarna.

Vi hjälper Dig också hitta TalareModeratorKonferencierKomikerArtist, skräddarsy en utbildning eller Boka Konferensrum och Hotell till konferensen.

Klicka här för att se våra kursledare!

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss

För ytterligare information eller för att boka kursledare, vänligen ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

kursledare