Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boka kompetensutveckling

Boka kompetensutveckling och utbildning som är inspirerande och givande

Mace Speakers erbjuder kompetensutveckling och den utbildning som finns på hemsidan är bara ett axplock av den utbildning som går att ordna. Vår kompetensutveckling och utbildning, inspirerar och motiverar. Hitta och boka kompetensutveckling för att tydligt kommunicera företagets strategi och hjälpa de anställda att se framtiden i ett positivt ljus och inspirera medarbetarna att komma tillsammans som ett team. Vi har tillgång till Sveriges bästa kompetensutveckling samt många internationella utbildningar.

Sälj-, Inspirations- och Ledarskapskapsseminarier för dig och hela arbetsgruppen

Det ingår för-och eftermiddagskaffe, tilltugg, förfriskningar, överraskningar, utlottning av fina priser, mingel, champagne, DJ och saxofonist. På Inspirationsdagarna och Ledarskapsdagarna ingår också frukost och lunch. Varmt välkommen till en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Här kan du läsa mer och boka biljetter

boka kompetensutveckling

 Boka kompetensutveckling och öppna föreläsningar här!

Ring 08-22 20 10 för rådgivning och bokning av kompetensutveckling och utbildning

Förmågan att lyfta sina åhörare. Stimulera fantasi och kreativitet. Skapa motivation och ökat engagemang. För att lyckas krävs inte bara lärorik, inspirerande kompetensutveckling och utbildning, utan också att kompetensutvecklingen är rätt för just den målgruppen.

Vi hjälper företag och organisationer att hitta rätt kompetensutveckling och utbildning för rätt tillfälle – konferensen, säljmötet och de andra evenemangen. Ibland kanske det handlar om en professor i ekonomi, ibland en framtidsanalytiker eller en samhällsdebattör. Men det kan lika gärna vara en lysande estradör. Gemensamt är att de äger förmågan att lyfta sina åhörare.

Dags att boka kompetensutveckling

De flesta företag och organisationer har insett vikten av kompetensutveckling. Att få kompetensutveckling kan fungera som en vitamininjektion för hela organisationen. Men för att resultatet ska bli lyckat krävs en grundlig analys av syftet med en utbildning. Mace Speakers kan bidra med den nödvändiga kompetensen och erfarenheten. Tillsammans går vi igenom målen. Avsikten kan vara att skapa kontakt mellan medarbetarna, väcka känslor, skapa handling eller att undervisa.

Kompetensutveckling och utbildning inom de flesta ämnen

Ofta är en blandning av kunskap och humor det bästa sättet att förmedla ett budskap. Oavsett utbildning. De utbildningar som ingår i Mace Speakers nätverk spänner över ett brett spektra av ämnesområden som behandlas såväl kunnigt som underhållande.

Kompetensutveckling genom öppna och inspirerande utbildningar

Vi erbjuder öppna och skräddarsydda utbildningar. Kompetensutveckling av hög kvalitet som stärker din organisation. Skapar möten med mening. Alltifrån korta kurser till längre utbildningar. Ett brett sortiment med givande och inspirerande utbildningar i de flesta ämnen. Allt för att ge kompetensutveckling och de bästa förutsättningarna för företag och individer att vara framgångsrika, nu och i framtiden.

Kompetensutveckling genom skräddarsydda utbildningar

Ett exempel på komptensutveckling med skräddarsydda och företagsanpassade utbildningar som Mace Speakers producerar är loyalitetsprogrammet AkademikerKompetens vilket är skräddarsytt för medlemmarna i Civilekonomerna, DIK, FSA, Jusek, SRAT och Naturvetarna.

Boka kompetensutveckling genom öppna eller skräddarsydda utbildningar 

Sök, hitta och boka kompetensutveckling och utbildningar i ett brett spektra av ämnen inom vetenskap, kultur och samhälle. Alternativt låt oss skräddarsy en utbildning åt Ditt företag.

Varför boka kompetensutveckling och utbildning hos Mace Speakers?

Företaget startade 1998 som en av landets första talarförmedlingar. Vi erbjuder ett helhetskoncept för din konferens och ser till att ditt evenemang får ett lyft. Våra utbildningar och den kompetensutveckling vi erbjuder, skapar stämning, förstärker och förtydligar viktiga budskap och ger inspiration inför nya uppgifter och förändringar. Kompetensutvecklingen och utbildningarna som genomförs är av hög kvalitet, med substans och innehåll som inte suddas ut med tiden. Ofta är kompetensutvecklingen och utbildningarna så starka att lyssnarna skrattar, gråter, funderar och tänker efter. De är underhållande, ger aha-upplevelser och lyssnarna känner igen sig. Ofta fungerar kompetensutvecklingen och utbildningarna som ett verktyg för att nå bestämda mål. Vi vet vilken kompetensutveckling och utbildning som passar bäst för varje tillfälle.

Vi har höga krav på vår kompetensutveckling och utbildning för att den ska få komma med i vårt register. Det krävs att kompetensutvecklingen eller utbildningen inspirerar, motiverar, når fram med sitt budskap och att de håller sig till de överenskommelser som görs. Vår erfarenhet från 15 år i branschen reflekteras i vår service, kunskap och omfattande nätverk.

Rätt kompetensutveckling och utbildning för rätt tillfälle

Vi kvalitetskontrollerar och handplockar vår kompetensutveckling eller utbildning för varje tillfälle. Sedan finns vi med hela vägen och följer alltid upp. Vår långa erfarenhet gör att vi vågar köra med öppna kort med vad som gäller praktiska detaljer, bokningsdetaljer samt arvode.

Genom nära samarbeten med internationella talarförmedlingar runt om i världen kan vi i princip boka vilken kompetensutveckling eller föreläsare som helst. Vi kan också hjälpa till att söka rätt på speciell kompetensutveckling som kanske är ovanlig. Vi garanterar hög kvalitet, innehåll och trygghet. Ifall föreläsaren eller kompetensutvecklingaren blir sjuk eller inte dyker upp så har vi alltid en reserv. Vi sköter all administration, kontraktering och reseräkningar. Följer en miljöpolicy och stödjer Vi-Skogen. Våra uppdragsgivare återfinns bland företag, organisationer, kommuner och landsting. Se exempel på tidigare kunder och exempel på skräddarsydd utbildning och kompetensutveckling.

Sök, hitta & boka kompetensutveckling och utbildning hos Mace Speakers

Vårt mål är att förmedla rätt kompetensutveckling och utbildning till rätt målgrupp för att sprida kunskap, inspirera och provocera, stimulera fantasi och kreativitet. Allt för att skapa motivation och ökat engagemang. Hos Mace Speakers väntar din nästa inspirerande, öppna eller skräddarsydda utbildning.

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss.

För ytterligare information eller bokning av kompetensutveckling och skräddarsydda eller öppna utbildningar, vänligen ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

boka kompetensutveckling