Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Villkor

Bokningsvillkor

Din bokning är bindande. Om du får förhinder kan du alltid överlåta din plats till en kollega som går i ditt namn. Vid utebliven närvaro är platsen förverkad. Mottar vi din skriftliga avbokning senast 14 dagar före evenemangets startdatum får du ett värde­brev på betalt belopp med avdrag för en administrativ kostnad på 495 kr exkl. moms. Värdebrevet är giltigt två år från utfärdandet och kan nyttjas av dig eller en kollega på ett av Mace Speakers betalseminarier. Priser kan variera beroende på försäljningsdatum med t.ex. ”Early Bird-priser”. Antalet platser är begränsat.

I priset ingår

På heldagsevenemang ingår frukost, för-och eftermiddagskaffe, tilltugg, förfriskningar, lunch och Champagne och på halvdagar ingår eftermiddagskaffe, tilltugg, förfriskningar och Champagne.

Betalning

Alla priser är exklusive moms. Seminarieavgiften skall betalas i förskott. Betalning erläggs mot kort eller faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto. Vid sen anmälan gäller att betalning ska vara Mace Speakers AB tillhandas vid seminariestart. Betald seminarieavgift återbetalas inte.

Förbehåll

Vi förbehåller sig rätten att ställa in eller senarelägga planerade seminarier/utbildningar. Vid inställt evenemang erhåller beställaren ett värdebrev om motsvarande belopp. Värdebrevet är giltigt två år från utfärdandet och kan nyttjas av dig eller en kollega på ett av Mace Speakers betalseminarier. Ersättningar utöver värdebrevet utgår inte. Vi förbehåller oss också rätten till justeringar i programmet.

Personuppgiftslagen

Vi arbetar för att din integritet ska vara skyddad när du använder våra tjänster och vi hanterar dina kontaktuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL) och GDPR. Läs mer om vår integritetspolicy.

Varför samlar vi in dina uppgifter

Genom att lämna din kontaktinformation, inklusive e-postadress, ger du ditt samtycke till att du godkänner hantering av dina uppgifter enligt GDPR och att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig och i övrigt ge dig en god service. Det kan handla om att kontakta dig angående en förfrågan du gjort, skicka information för att uppmärksamma dig på erbjudanden och tjänster som vi bedömer vara intressanta för dig och din organisation.

Vem får tillgång till dina uppgifter

Vi förmedlar/säljer/byter aldrig dina uppgifter till tredje part. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används enbart för att uppfylla Mace Speakers åtaganden gentemot dig.

Avregistrering/Återkallande

Du kan när som helst återkalla ditt medgivande till att vi använder dina uppgifter i marknadsföringssyfte (t.ex. nyhetsbrev eller andra erbjudanden).

Länkar

macespeakers.se kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte står under vår kontroll. Vi kan inte ansvara för integritetsskydd eller innehåll på dessa webbplatser utan tillhandahåller dessa länkar för att underlätta för våra besökare att hitta mer information inom särskilda områden.

Upphovsrätt

Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat.

Kontakt

Är något oklart eller om du vill ha hjälp med något så är du alltid lika välkommen att ringa oss på 08 – 22 20 10 eller skicka ett mejl till info@macespeakers.se.

För att du ska få ut det du önskar av seminariet samt av respekt för övriga deltagare, ber vi dig avsätta tid i din kalender för att kunna delta fullt ut. Sen ankomst och tidig avvikelse kan påverka din och andras behållning av evenemanget.