Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Thomas Lundqvist

Thomas Lundqvist är författare, coach och har gedigen erfarenhet av ledarskap i organisationer och företag. Han arbetar med utveckling av ledare och deras medarbetare, teamets utveckling och det nytänkande ledarskapet. Hans föreläsningar går på djupet i insikten och ger massvis med verktyg att ta med och använda direkt och framgent.

Thomas Lundqvist är föreläsaren som kan ta ert företag till nästa nivå!

I en tid där det snabbt rullar på med yttre förändringar är det viktigare än någonsin att bereda plats för kunskapsredskapen. Thomas Lundqvist kan konsten att delge verktygen som ger styrka från grunden med spridning i organisationens djupaste källor. I sina föreläsningar ger Thomas Lundqvist utrymme för var och en att individuellt landa i insikten hur man bygger samarbete, leder medarbetare och kollegor och kommunicerar med ökad effekt mot ett framgångsrikt koncept. Thomas Lundqvist belyser vikten av att rekrytera för framtiden och på så sätt hushålla med resurser för bättre framtidsresultat.

En föreläsning med Thomas Lundqvist ger den strategiska planen kraft att byggas och coachning och motivationen ser nya vägar när lusten att tänka nytt spirar.

Thomas Lundqvist kan ge er organisation recept på helhetslösning som bygger möjligheten att stå på fast mark när framtidens prövningar kommer.

Rekrytera rätt, kommunicera med ökad effekt, nytänkande ledarskap!

Med dessa teman levererar Thomas Lundqvist sitt budskap i en samlad genomgång eller mer specifikt på djupet i respektive område:

Att leda förändring!

Skapa vilja till förändring och utveckling!

Att få alla med på tåget och dra åt samma håll!

Skapa beteendeförändringar och motivation!

För mer information eller bokning av Thomas Lundqvist, ring 08-222010 eller fyll i en intresseanmälan.

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram