Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nätverka BÖR man – men hur GÖR man?

Sophia Sundberg vann 2009 priset ”Årets Affärsnätverkare” i region Sthlm/Uppsala och reser nu runt i Sverige och lär ut Affärsnätverkande – som ett verktyg till ökad försäljning! De som kommer och är med är deltagare, inte åhörare och interaktivt är Sophias ledord. Det skall vara konkret, handfast och inspirerande. Deltagarna går därifrån med kunskap som de direkt kan omsätta i praktiken och tack vare övningar inbakade i föreläsningen så har de redan fått prova på.

Att nätverka är bra och nästintill nödvändigt i dagens samhälle, känner många till och det skrivs mycket om att det är så bra att näverka. Men hur GÖR man då?
Hur gör jag om jag vill bredda mitt kontaktnät och fylla på med nya kontakter? Hur underhåller jag mitt kontaktnät? När jag träffar nya människor; Vem följer jag upp, på vilket sätt, när, hur, varför? Behöver jag ha ett mål med mitt nätverkande? Vilken är egentligen nyttan med att nätverka?
Här finns pengar och tid att spara allteftersom du lär dig att mer strategiskt arbete med marknadsföring via dina relationer, Relationsmarknadsföring.

Mingelteknik är något som är med i princip varje föreläsning

  • Hur kan jag förbereda mig inför ett mingeltillfälle?
  • Hur påbörjar jag ett samtal med någon jag inte känner?
  • Vad säger jag för att avsluta för att kunna mingla vidare?
  • Hur kan jag underlätta för andra att komma fram till mig och ta kontakt?
  • Vad behöver jag tänka på när det gäller mitt kroppsspråk?
  • Hur arbetar jag med uppföljningen efteråt?

Detta är exempel på innehåll i Sophias Sundbergs föreläsningar som skräddarsys för varje gång utefter kundens behov och vad de önskar uppnå med föreläsningen.

För länk till filmer som är ett bra smakprov på vad Sophia kan leverera:
Film från en föreläsning: http://www.youtube.com/watch?v=9LXQoarMvAk
och från Älvsjömässan: http://www.youtube.com/watch?v=sIdsMfPDy0E

Sophia Sundberg fullkomligt älskar att föreläsa och få dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Hon har en energi och en entusiasm kring sitt ämne som inte lämnar någon oberörd. ”Hon är 100 ren inspiration” som Fredrik Persson, näringslivssamordnare i Järfälla Kommun uttryckte det efter en av hennes föreläsningar. Som 14-åring startade hon sitt första företag och sedan 2003 är hon företagare på heltid.

Sophia Sundberg – Årets Affärsnätverkare 2009

Hon har vunnit Årets Affärsnätverkare 2009 i Sthlm/Uppsala, är av Tillväxtverket utsedd till Ambassadör för kvinnors företagare och nominerad till Årets Företagare i Järfälla Kommun. Dessutom är hon grundare och initiativtagare till konceptet ”Walk and Talk – nätverkspromenader”.

Författaren Sophia Sundberg – #Twitterboken

I september 2013 ger Sophia Sundberg ut sin första bok #Twitterboken.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram