Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Sigge Eklund

Sigge Eklund är författare till boken "Det är 1988 och har precis börjat snöa" som kom ut 2005. Han startade sin filmblogg moviestheyshouldmake.com som blev omskriven i Hollywood. Han är aktiv som producent och regissör bland annat till Filip & Fredriks alster. Han är kanske mest känd för sina insatser och samarbete med sin populära podcast med Alex Schulman. Sigge Eklund går med budkavle till alla digitala vänner med budskapet om att samla eder och era tankar i öppna forum på nätet!

Internetentreprenören Sigge Eklund -sprungen ur den digitala källan!

Med stark framtidstro och vilja har Sigge Eklund visat vägen i det digitala talesättet och samspråket. Han var med och grundade fundamentala och tilltalande platser i den digitala världen. Dessa platser banade vägen för gemene man och vidareutvecklare. I en värld där utvecklingen går med raketfart så gäller det att det finns ankare som Sigge Eklund som ser sammanhang och utvecklingsvägar. Sigge Eklund var med och grundade bokförlaget Vulkan, bloggportalen.se och boktipset.se.

Sigge Eklunds idéer har bidragit till grundandet av några av de viktigaste och mest fundamentala digitala plattformarna!

Med sina erfarenheter som regissör, producent och författare länkar han briljant mellan kulturen och medievärlden. Sigge Eklund hittar leveransvägar på ett gränslöst och obehindrat sätt.

Sigge Eklund har banat vägen till de kommunikationsmaner vi för idag!

Om ni vill inspireras av den digitala historien och dess framtid ur ett perspektiv från en sann internetentreprenör och utvecklare så boka Sigge Eklund som moderator eller konferencier.

Föreläser gör han i samarbete med Alex Schulman i tappningen Alex & Sigge podcast.

För mer information eller bokning av Sigge Eklund som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram