Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Richard Rejsjö

Richard Rejsjö är utbildad socionom och diakon och har under många år arbetat med olika utvecklingsfrågor.

Richard Rejsjö är utbildad socionom och diakon och har under många år arbetat med olika utvecklingsfrågor, liksom handledning och internutbildning av personal och ledare. Richard arbetar med teamutveckling, personlig utveckling av både ledare och medarbetare och med att fördjupa frågor kring värderingar, etik och livsåskådning. Hans arbete är processinriktat och med humor skapar Richard involvering, delaktighet och reflektion.
Richard har också erfarenhet kring förändring och omställningsarbete genom sina erfarenheter som företagsdiakon i organisationer som tvingats till omstruktureringar och uppsägningar.

Några av Richard Rejsjös seminarier är:

”Hälsa i förändring” som handlar om hur vi kan känna igen våra reaktioner i förändring, oavsett om förändringen är frivillig eller ofrivillig.

”Om du fick göra vad du ville!?” handlar om hur vi ska driva vår egen utveckling och styra vår framtid till det vi önskar och längtar efter. Seminariet hjälper till att identifiera hinder och svårigheter på vägen som måste bearbetas för att nå målet.

”Värderingar och värderingsstyrning” Frågan är ju inte om din organisation är värderingsstyrd eller inte utan frågan är om ni använder värderingarna på ett medvetet plan för att skapa en ändamålsenlig organisationskultur eller om ni tillåter värderingarna att omedvetet styra ert arbete.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram