Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nicklas Lautakoski

Nicklas Lautakoski är äventyraren som 2008 cyklade till Kina. Under 8 månaders tid tog han sig genom 20 länder, cyklade genom stekhet öken i Turkmenistan, blev utsatt för stenkastning i Albanien och tog sig över iskalla berg på 4000 m höjd i Tadjikistan.

Våga sätt ambitiösa mål! – Fokusera på det som är positivt och lär av dina erfarenheter! – Våga göra fel!

Nicklas Lautakoski är äventyraren  som 2008 cyklade till Kina. Under 8 månaders tid tog han sig genom 20 länder, cyklade genom stekhet öken i Turkmenistan, blev utsatt för stenkastning i Albanien och tog sig över iskalla berg på 4000 m höjd i Tadjikistan.

Under sitt senaste äventyr åkte Nicklas motorcykel från den nordligaste punkten i Europa till den sydligaste punkten i Afrika och längs med vägen besteg han det högsta berget i varje land!

Låt Nicklas ta mer er på ett äventyr och ett föredrag utöver det vanliga! Med sin entusiasm och sin sprudlande energi berättar Nicklas på ett spännande sätt om sina äventyr och drar palleller till de utmaningar som näringslivet har!

Med en bakgrund i IT-branschen ser Nicklas en möjlighet i att lära näringslivet de mentala knep han använder sig av i tuffa situationer på sina expeditioner och att inspirera de personer som lyssnar på hans föredrag att tro på sig själva och våga sträva mot sina mål.

Nicklas Lautakoski talar bland annat kring dessa teman:

”Lets go, nu kör vi!”
Föredraget gör att publiken lägger i ytterligare en växel då det gäller att tänka ”outside the box”, öka tempot och våga sätta ambitiösa men uppnåeliga mål! Föredraget varvas med korta teambuilding-övningar.

”Fokusera på toppen – men njut av resan!”
Med paralleller till Nicklas extrema expeditioner så får publiken en insikt dels i den mentala inställning Nicklas använder för att nå sina mål, men även i drivkrafterna som får människor att prestera till max för att kunna nå sina mål och drömmar! Vikt läggs också vid behovet av återhämtning för att när det verkligen gäller kunna satsa till 100%. Syftet är att inspirera publiken att inse vikten att verkligen fokusera på sina mål!

”Bildvisning från extrema miljöer!
Med fokus i Nicklas Lautakoskis resor i Afrika och Asien visas bilder och Nicklas berättar hur han cyklat på 4000 meters höjd i Tadjikistan, varit på iskalla berg i Elbrus på temperaturer ned mot minus femtio grader och varm sextiogradig öken i Sudan. Berättelserna och bilderna varvas med humoristiska anekdoter och publikövningar.

Utlåtanden:
Nicklas Lautakoski gav järnet under sin show! Med klockrena paralleller till sina projekt och med tänkvärda citat fick han publiken att förstå vikten av att arbeta målmedvetet och fokuserat. Rekommenderas starkt för målfokuserade företag som behöver en kick för att lägga i ytterligare en växel!”

Stefan Andersson, Chef Privat, Sörmlands Sparbank
”Att höra Nicklas berätta om sina erfarenheter var en rolig och nyttig upplevelse.

Nicklas har en inställning och en fighting spirit som är oerhört inspirerande för företag att ta del av. Både jag och min personal fick en kick framåt.  Anders Hollsten, VD, Fastighetsbyrån KFV

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram