Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lottie Knutson

Lottie Knutson är styrelseproffs i H&M och Stena Line. Under många år arbetade Lottie Knutson som informationschef på Fritidsresor. I år är det 10 års sedan flodvågskatastrofen. Den insats Lottie Knutson gjorde under dessa krisdagar var ett stordåd. Lottie Knutson belönades med Konungens medalj 2008 för dessa insatser. Lottie Knutson blev år 2005 ”årets smålänning”. Lottie Knutson är nu högaktuell med sin nyutkomna bok, NÖDROP- när krisen kommer.

NÖDROP- när krisen kommer      – I krisen blir jag lugn, säger Lottie Knutson

Lottie Knutson är en färgstark och kraftfull förespråkare för tydligheten i bud- och ledarskapet. Med sin gedigna erfarenhet av snabb problemlösning och krishantering så besitter hon kunskaper som få.

I sin föreläsning ger Lottie Knutson inspiration till att säkra handlingskraften

I sina föredrag ger Lottie Knutson konkreta exempel på verktyg som ger varje medarbetare trygghet och kunnande i sitt utövande. Lottie Knutson ger inspiration till att bygga säkerhetssystem. Lottie Knutson belyser vikten av att lyfta fram kunnandet och seendet i de medarbetare som står närmast kunden och mottagaren.

När rädslan kommer, säger Lottie Knutsson, utgå ifrån det värsta och börja bena ut därifrån. Lottie Knutson uppmanar till förändring genom att lyfta fram uddafåglarna, de som vågar stå för åsikt och vågar lyfta frågan. Vi behöver originalen och vildhjärnorna för att få framåtdrift i verksamheten.

Att bara arbeta med riskminimering gör att det till slut inte händer någonting och detta blir en kris i sig, säger Lottie Knutson.

-Dags att ruska om i gamla mönster

-Bli förberedd för oväntade händelser- ge bärighet i handlandet

-Ge arbetet med förnyelseprocesser kraft- låt det interna maskineriet spira

-Mota rädslan i dörren- låt den inte bli verksamhetens boja

-Hitta kraften att arbeta med både hög- och lågintensiva kriser

-Finn inspirationen att leverera kraft och mod till varje medarbetare och till organisationen

För mer information eller bokning av Lottie Knutson som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan.

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram