Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Katarina Hulting

Katarina Hultling är ett av Sveriges mest kända TV-ansikten efter ca 15 år på SvT, främst på TV Sporten. Numera är Katarina frilans och arbetar som moderator, föredragshållare och konferencier vid sidan av uppdragen på TV.

Katarina Hultling är ett av Sveriges mest kända TV-ansikten efter ca 15 år på SvT, främst på TV Sporten. Numera är Katarina frilans och arbetar som moderator, föredragshållare och konferencier vid sidan av uppdragen på TV.

Katarinas egna meriter från idrottsvärlden, tiden på en tuff sportredaktion och erfarenhetenra av barnlöshet och adoption har givit ovärderliga insikter om den egna förmågan att våga mer. Kvinnor och män – alla kan känna behållning av att möte Katarina och hennes breda register.

Våga, Vilja, Vara….modig!
Ta steget att vara den du är. Varför är vi så rädda för att inte duga? Varför har vi så lite tilltro till oss själva, att bara vara – just det?

Med fart och fläkt, humor och självironi berättar Katarina om sina egna erfarenheter från yrkeslivet, där hon varit pionjär på flera områden, på TV-sporten, som ”framfusig” i Kungaprogram och på Nobelfest bl.a.

Andra bilder på temat självkänsla kommer från privatlivet, där hon brottats med barnlöshet, adoption och omtumlande stunder som anhörig till en som brutit nacken och
sitter i rullstol.

Talets gåva kommer från Hjärtat
Om konsten att tala inför grupp, om kroppsspråk, tips och hjälpmedel för att våga höja sin röst, göra sig hörd och säga sin mening

Våga, vilja …vara modig
Ibland har vi lust – men saknar mod. Det finns enkla tips att ta till sig för att våga. Vi rusar genom livet, bakom nästa krön ska vi ta det lugnt. Varför inte redan nu? Vem ska bestämma över våra liv? Vi själva eller omvärlden?

Katarina är mycket bra på att rusa – men också på att prata om varför hon inte borde göra det…
Det är med en sällsam öppenhet hon ger människor en kick att ta initiativ i livet, hon skrattar ofta och gärna – inte sällan åt sig själv..och hon har lätt för att få andra att skratta.

Det är en helt annan Katarina vi får möta än den vi är vana att se i Sportnytt/ Sportspegeln.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram