Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Joakim Eklund

Joakim Eklund är en sann pionjär i digital utbildning och en skapare av content marketing. Han är journalist och dramapedagog och arbetar som copywriter och storyteller på Hello There. Genom sina lyckosamma spelkonstruktioner och gamifications har han nått liten som stor. Skolor och kommersiella verksamheter anlitar honom som föreläsare och för att nå resultat som håller. Han utbildar HR, projektledare, marknadsförare, lärare, ledningsgrupper m.m. Joakim Eklund har som föreläsare snart 20 år i ryggen och levererar med ständig lust och glädje, om så önskas även obehindrat på Engelska med anekdoter från hans engelska barndoms dagar.

Joakim Eklund levererar spelets lärande krafter!

Att med spel och lek dyka ner i lärandets inre tunnlar får hjärnan att bygga formler som sitter och kan plockas fram då användaren ska prestera. Joakim Eklund är en riklig nyskapare i att kreera spel för utbildning, marknadsföring, underhållning och information. Detta är i sanning hans stora passion och han förmedlar värdet av denna inlärningsteknik på ett varmt och underhållande sätt.

Sagans magi ger kraften åt tillit och förtroende menar Joakim Eklund!

Att arbeta med storytelling är en av de starkaste instrumenten i marknadsföring. Alla vill då de förmedlar något eller om någon förstärka med en historia värd att lyssna på och finns det verklighetsförankring så är historien evig. Joakim är med sin dramaturgiska utbildning expert på att plocka fram spänningen ur varje litet halmstrå.

Content marketing är formen som för din marknad till framkanten och ger köplusten vingar- Lyssna på, spela med och lär hur av Joakim Eklund!

Joakim Eklund ger åhöraren den styrka som ger energi att våga satsa på digital marknadsföring. Han föreläser också om de grundläggande former som en copywriter använder för att fånga läsarens blick och eftertanke. Samspelet mellan copywriting, storytelling och gamification är oslagbart. Boka en föreläsning med Joakim Eklund så får lusten att tänka nytt och svaren på hur du hittar de rätta marknadsbärande vägarna för din verksamhet.

Anlita Joakim Eklund för utbildning och föreläsning:

Exempel på föreläsning:

– Content marketing- storytelling, copywriting och gamification
– Storyteling som pedagogiskt verktyg i skolundervisningen
– Konsten att skriva säljande texter
– Advergaming and branding – när spelupplevelser stärker ditt varumärke
– Game-based learning – hur spel gör även det torraste ämne roligt

För mer information eller bokning av Joakim Eklund som föreläsare och utbildning vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

 

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram