Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boka kända artister & musiker hos en artistförmedling

Mace Artistförmedling ingår i Mace Speakers AB – Nordens ledande talarförmedling och har 15 års erfarenhet som artistförmedling. Som artistförmedling hjälper vi dig hitta och boka rätt musiker eller artist. Vi levererar allt från de mest kända, uppskattade och efterfrågade musikerna och artisterna till mindre kända underhållare av absolut världsklass, samt säkerställer att musikern eller artisten passar evenemangets syfte och målgruppens profil. Vi ordnar allt från professionell rådgivning och bokning av  musiker, komiker och stand-up till föreläsare och moderatorer. Våra kända och inspirerande föreläsare kan ofta kombineras med våra komiker och underhållare. Artistförmedlingen skräddarsyr helhetslösningar med musiker, artister, ljud, ljus, scener, resor, boende och allt det praktiska runt bokning av artistuppträdanden, middagsshower och företagsevenemang. Vi håller vad vi lovar och löser avvikelser som om någon av våra artister eller föreläsare skulle få förhinder med att erbjuda en fullgod ersättare. Se tidigare kunder här.

Mace Artistförmedling har en strategisk och övergripande strategi för hållbar framgång av våra artister och evenemang. Vi har en teamorienterad inställning och arbetar med andra för att uppnå bra resultat. I allt vi gör så kommer vi ihåg att vi arbetar för artisten och kunden. Vår kunskap, relationer och kontakter i hela branschen och världen tillåter oss att starta, upprätthålla och förbättra en artists karriär. Framför allt är vårt rykte om att bryta nya gränser och utveckla karriärer oöverträffad. Vi är Nordens ledande företag inom underhållning och utbildning.

Några röster:

”En jättebra dag och man kände sig verkligen utvald och speciell som fick
förmånen att gå på detta spännande evenemang!”

”Givande dag! Uppskattar mycket att den arrangerades i Västerås, har inte samma möjligheter att delta i Stockholm där det mesta vanligen hålls. Kom gärna till Eskilstuna nästa gång!”

”SUPER BRA!”

”Jättebra föreläsare och mycket givande innehåll”

artistförmedling

Så här går det till hos Mace Artistförmedling:

Artistförmedlingens analys

Mace Artistförmedling gör en analys beroende på dina syften och mål. Mace Artistförmedling har erfarenheten och känner sina artister och musiker väl för att du skall få rätt underhållare. De musiker och artister som finns på hemsidan är endast ett litet urval från artistförmedlingens nätverk. Vi har tillgång till tusentals kända musiker och artister.

Artistförmedlingens förslag

Mace Artistförmedling ger dig ett kostnadsfritt förslag på kända musiker eller artister som passar ditt evenemang.

Artistförmedlingens kostnadsförslag

Du får en offert på musikerns eller artistens arvode från Mace Artistförmedling.

Kontakt med musikern eller artisten

Mace Artistförmedling förmedlar en direktkontakt mellan dig och musikern eller artisten för avstämning och innehåll för att säkerställa att all information når musikern eller artisten.

Artistförmedlingens bekräftelse

Du får en bekräftelse på musikerns eller artistens uppdrag från Mace Artistförmedling.

Musikerns eller artistens genomförande

Musikern eller artisten genomför sitt uppträdande.

Artistförmedlingens uppföljning

Mace Artistförmedling gör en utvärdering av musikerns eller artistens framträdande.

Boka professionella, kända artister och musiker hos Mace Artistförmedling

Att välja den rätta, kända musikern eller artisten hos Mace Artistförmedling

Det finns tusentals kända musiker och artister i Sverige. Ett mindre antal försörjer sig på att åka runt och uppträda. Andra är kända från TV och annan media och har underhållning som bisyssla.

Mace Artistförmedling levererar rätt musiker och artister för rätt tillfälle

Var noga med att välja rätt musiker eller artist för rätt målgrupp och tillfälle. Tänk igenom vad syftet är och vad underhållaren skall förmedla. Mace Artistförmedling hjälper dig med detta.

Artistförmedlingarna blomstrar

Anlita en artistförmedling för att boka en känd musiker eller artist

Christina Mace startade Mace Artistförmedling 1998. En artistförmedling identifierar, analyserar och matchar sina uppdragsgivares behov för att skapa skräddarsydda upplevelser. Efter att ha analyserat syfte och mål matchar Mace Artistförmedling rätt musiker eller artist till rätt målgrupp och tillfälle. Mace Artistförmedling har lyssnat på musikern eller artisten innan och känner denne väl. Vid större evenemang har en seriös artistförmedling till och med en plan B, med en alternativ musiker eller artist som är betald stand-by om något oförutsett skulle inträffa den bokade musikern eller artisten.

Boka en känd musiker eller artist i god tid hos Mace Artistförmedling

Du bör boka en känd artist eller musiker i god tid hos en artistförmedling, helst flera månader eller halvår i förväg. Ju mer känd musikern eller artisten är, desto tidigare bör du boka. Om uppträdandet skall skräddarsys är det givetvis viktigt att ge artistförmedlingen, musikern eller artisten den tid han eller hon behöver.

Var generös med information till artistförmedlingen och musikern eller artisten

• Identifiera målgruppen (kön, ålder och roll i organisationen)
• Är något ämne tabu? Genomgår företaget en förändringsprocess? Annan värdefull information?
• Hur ser programmet ut?
• Hur ser lokalen ut? Vilken teknisk utrustning finns och behöver något specialbeställas?
• Om uppträdandet skall filmas eller dokumenteras behövs musikerns eller artistens tillstånd.

Kostnad för att hyra en känd musiker eller artist genom Mace Artistförmedling

Priserna för att hyra en känd musiker eller artist hos Mace Artistförmedling varierar beroende på hur känd personen är. Internationella musiker och artister som bokas från utlandet ligger betydligt högre i arvode hos Mace Artistförmedling.

Referenser och filminspelningar

De flesta kända musiker och artister har många bra referenser och de flesta kända musiker och artister har videoinspelningar från sina uppträdanden. Upplevelsen av att se och höra kända musiker och artister live kan givetvis inte jämföras med en videoinspelning.

Vi följer en miljöpolicy.

Mace Artistförmedling hjälper dig hitta och boka rätt musiker eller artist!

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss!

Ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.com