Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mikael Friberg

Mikael Friberg är copywritern som via stand-up, musik och egna boken ”Skitenkelt”, sadlade om från reklambranschen och började hjälpa företag, organisationer och entreprenörer med att hitta den smarta enkelheten i att bygga sitt varumärke. Han arbetar idag som både som konsult, senior advisor, copywriter och föredragshållare för att inspirera och hjälpa andra att utveckla sina verksamheter och idéer. Om du vill bli inspirerad, lära dig mer om varumärkesbyggande och samtidigt ha roligt är Mikael Friberg en klar kandidat till magisterjobbet.

”Skitenkelt”

Efter drygt 25 år som copywriter i reklambranschen, där han skrivit om allt från coromantstål, jordgubbsmarmelad och vuxenbjöjor,  sadlade  Mikael Friberg om till senior advisor, dvs rådgivare och pådrivare, till ledningsgrupper och marknadsavdelningar på företag runtom i Sverige och världen. Mikael Friberg ville hjälpa fler företag att bli bättre på att bygga sina varumärken. Vissa kunder valde att överarbeta sina varumärkesplaner och andra valde att inte göra något alls.

Mikael Fribergs 7-stegsmetod

Mikael Friberg satte ihop en 7-stegsmetod som gör det svåra enkelt och skapar fokus på det som är viktigt. Smart enkelhet kallar han det och syftet är att hjälpa företag att bli bättre på att definiera vad de gör, hur de gör det men framförallt varför de gör det.

Att utvecklas utan att krångla till det

Mikael Fribergs framträdande handlar om hans liv, yrkesliv, hans insikter och de sju steg som han menar alla bolag eller organisationer borde hålla koll på för att utvecklas utan att krångla till det.

Gör det roligt med Mikael Friberg

Förlagan är skolans gamla klassiker ”roliga timmen”. Så känns det med Mikael Friberg på scen – Mikael Friberg förklarar det enkelt, roligt och ibland även med en gnutta svärta och exempel från vardagen hur vi egentligen redan kan det mesta om positionering och varumärkesbyggande.

För ytterligare information eller för att boka Mikael Friberg som föreläsare, vänligen fyll i en intresseanmälan, ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram