Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jonas Gardell

Jonas Gardell får den lilla lilla människan i vårt allra innersta att vakna och hämta outgrundliga krafter för att växa och ta plats på jorden, i jaget och komma ut stor, stark och vinnande!

Ingen har väl missat Jonas Gardells magiska sätt att leverera budskapet, värdet av att vara jag. Som en saga berättar han målande och fängslande om sin barndom, sina erfarenheter och delar dessa naket inför hela världens publik. Han provocerar och lockar. Han vänder sig till var och ens eftertänksamhet och låter sanningar landa som magplask vid en sommarbrygga i en vacker sjö. När väl ytan är bruten och vattnet sköljer runt i tanken och kroppen så finner vi alla en lättnadens frid.

Jonas Gardell- en sanningens konstnär!

Med sanning och trovärdighet målar Jonas Gardell sina samhällstavlor i formen av skådespel, som narr, i sin litteratur och med sina djupa och trollbindande manus. Jonas Gardell lämnar aldrig något åt slumpen utan bearbetar varje nanometer av tankar och följder innan åhöraren får ta del. Detta gör hans skådespel och föreläsningar extremt bärande i var mans kroppsminne.

Att leva sitt liv, att ta sitt ansvar och förvalta det är ett starkt kärnspråk som Jonas Gardell talar och lär!

Behöver ni på arbetsplatsen en riktig omgång från en trollbindande estradör med humor och allvar som berör och ger ringar på ytan och ner i djupet för alltid. Boka då en föreläsning med en av Sveriges mest folkkära personligheter och vår tids sylvassaste budbärare.

Jonas Gardell talar om:

– Kärlek

– Humor

– Andlighet

– Utanförskap

– Mänskliga rättigheter

– Personlig utveckling

– Attityder

För mer information eller bokning av Jonas Gardell som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan