Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Henrik Schyffert

En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ, och hur man får andra att inse detsamma.

En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ, och hur man får andra att inse detsamma. Henrik Schyfferts karriär är som en nöjes-pytt-i-panna: TV-chef, rockmusiker, manusförfattare, filmproducent, radioproducent, skådespelare, regissör och komiker. Han tycks dessutom lyckas med allt han företar sig. Handlar det om tur, talang eller ett medvetet sätt att arbeta? Säkert både tur och talang till en del, men framförallt handlar det om att skapa bra miljöer för kreativt tänkande. Inte bara med kompisarna i Killinggänget, utan även i mer eller mindre påtvingade konstellationer där Henrik Schyffert förväntas vara skapande, kreativ och rolig. Hur skapar man då dessa miljöer, där alla kan få utlopp för sin kreativitet? Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl… eller ens gillar …?

Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors kreativitet.

Henrik Schyffert har skapat kultstämplad radio och tv med program som ”Hassan” och ”Knesset”, granskat humor på fullaste allvar i SVT:s serie “Dokument: Humor” och gjort den guldbaggebelönade filmen ”Fyra nyanser av brunt”. Han har vunnit pris för sin standup, blottat sig själv i sin bejublad monolog ”The 90’s – ett försvarstal” och intagit Dramatens stora scen med pjäsen ”Drömmen om Herrön” tillsammans med sina berömda killingar.

De senaste åren har Henrik Schyffert gjort succé över hela landet med ”Ljust & Fräscht” tillsammans med Fredrik Lindström. Vi har också sett honom i SVT:s matreportagprogram ”Landet brunsås” och på standup-turné med ”Badjävlar”.

2013 hyllas Henrik Schyffert utöver ”Standup med Gustafsson och Schyffert – Roligt för delar av familjen” även för sin tv-serie ”Allt faller” på TV4, som nominerats till tv-priset Kristallen. Under hösten sändes hans och Johan Rheborgs tv-program ”Alla är fotografer” premiär på SVT.

För mer information eller bokning av Henrik Schyffert som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram