Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Daniel Karlsson

Han personlighet är den "vanliga killen från gatan" som gör entre och visar upp saker som är allt annat än vanliga. Hans trolleri är av yttersta världsklass och levereras med en pricksäker humor i härligt tempo!

Daniel Karlsson har en charm och karisma i sin underhållning som är oslagbar i alla lägen!

Han personlighet är den ”vanliga killen från gatan” som gör entre och visar upp saker som är allt annat än vanliga. Hans trolleri är av yttersta världsklass och levereras med en pricksäker humor i härligt tempo!

Ett exempel på han fascinerande fingerfärdighet är att han erhållit Guinnes världsrekord i att rulla ett mynt på fingrarnas baksida

Den itusågade kaninen

När SVT fick se Daniels trolleri samt hans egen nyskapande TV-idé ville de genast producera 12 avsnitt. Serien ”Den itusågade Kaninen” slog tittarrekord och SVT fick fortsatt förtroende. Minst sagt! Det har nu producerats hela 5 säsonger!
Serien fick även ovanligt många vuxna tittare och därför är Daniel oerhört populär oavsett om det handlar om ren vuxenpublik eller familjepublik.

Scenföreställningar

Daniels absoluta specialité är att stå på en scen och fånga ett helt rums uppmärksamhet. Han är känd i branschen för att lyckas fånga publik som de flesta andra misslyckas med! Det är med rapp tunga, charm, och en strålande scennärvaro som han skapar en magisk stämning som stannar kvar i väggarna långt efter att han lämnat lokalen!

Familjeföreställningar

Att flera tidningar just har nämnt att Daniel ”äger” scenen under sina föreställningar är ingen tillfällighet. Han har en förmåga att spela mot alla åldrar samtidigt och är noga med att påpeka att han inte enbart jobbar med ”barnunderhållning”. Som han själv säger: ”Att enbart roa barnen vore dumt. Det är när ALLA i publiken gråter av skratt och gapar av förundran som jag är nöjd”.

Close Up

Den som upplever Daniels trolleri på nära håll får inte bara bevittna det omöjliga mitt under snoken utan får även en mycket speciell stund, ett minne, och ett möte med en av Sveriges skickligaste close up-trollkarlar!

Daniel & Yankho LIVE

Då Daniel turnerade med en julshow tillsammans med bl.a den populära programledaren för bolibompa, Yankho Kamwendo, föddes idén om att göra en show tillsammans. Detta är nu verklighet och duon har hunnit spela sin föreställning på flera orter runtom i landet. Men showen är bara i startgroparna än så länge så passa på att boka! Tillsammans utmanar duon publiken i galna tävlingar och visar upp både trolleri och helknäppa rörelsesånger.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram