Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Annelie Pompe

Annelie Pompe har världsrekord med sina 126 meter i fridykning, har bestigit Mount Everest och är yogainstruktör. Hon lever sitt liv inpå djupet med bergsklättring som kontrast, reflektion och vila får hon i meditation, andning och yoga!

Att från Mount Everest topp dyka ner i havets djup utan att andas – så får Annelie Pompe livet att fungera i balans!

Det låter som extrem aktivitet när man lyssnar på Annelie Pompes berättelser från bergsbestigning av världens högsta berg till rekord på 126 meter i fridykning. Men för Annelie Pompe är det vägen till ett bättre balanserat liv. Att utmana sig själv kroppsligen och släppa begränsningar ger kraft och styrka. Psyket behöver sin beskärda del och där kommer andningen och yogan in.

Inget som Annelie Pompe företar sig blir lagom men ger ändå en medelväg och riktning att inspireras av!

Med en österländsk filosofi och stenhård idrottspsykologi ger Anneli Pompe allt utifrån sitt perspektiv om hur man tar tillvara sitt liv. Det enda du kan ändra på själv är din kropp, dina tankar och attityder och därmed inställning till livet, det enda vi har. Ta ditt ansvar och lev!

Lyssna till Annelie Pompes magnifika idéer och tankar kring prestation och den inre styrkan. Ta ett djupt andetag, dyk! – Hämta kraft att nå målets topp!

Under en föreläsning med Anneli Pompe får ni höra om hennes strapatser, lära er andas och ta del av fantastiskt bildmaterial. Låt eventen fluffa ut och låt henne leda träningspass, bergsklättring, djupdykning eller yoga och andningssejour. Låt er inspireras och motiveras till obegränsad utövning som ger rekordfart mot nya tankebanor och kommande mål! Annelie Pompe specialkomponerar varje inspirerande föreläsning med innehåll av ämnen som målfokusering, friskvård och hälsa. Hon erbjuder workshops i träning, yoga och andning.

För mer information eller bokning av Annelie Pompe som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram