Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Anna Dyhre

Anna Dyhre är Göteborgare som numera är bosatt i Stockholm. Hon har de senaste 15 åren arbetat med och utvecklat konceptet Employer Branding och när ett genuint intresse av fenomenet att ge företag en förbättrad grund av anställdas kompetenskälla. Hon är föreläsare och författare i ämnet och gör workshops och utbildar inom företaget som konsult.

Anna Dyhre gör ditt företag tilltalande, attraktivt och lovande för den rätte medarbetaren!

Anna Dyhre arbetar med Employer Branding- Marknadsföring av ditt företag-varumärket som företagare. Hon utbildar er verksamhet i att finna framtidens anställda och behålla dem för lyckad framgång. Det har alltid varit viktigt, åtminstone för ledande företag och organisationer, att vara en attraktiv och eftertraktad arbetsgivare. Att vara en attraktiv arbetsgivare sparar pengar på både kort och lång sikt – smarta arbetsgivare har redan insett detta. Företag som alltid är lite bättre än genomsnittet lyckas tack vare sina lojala och sina kompetenta medarbetare.

Anna Dyhre hjälper er forma de verktyg ni behöver för att locka rätt kompetens till er verksamhet och få medarbetaren att utvecklas och lojalt stanna.

Anna Dyhre har lång erfarenhet, kunskap av rätt rekrytering. Employer branding kan beskrivas som ett paket med funktionella, ekonomiska och psykologiska fördelar som en anställning innebär och som arbetsgivaren förknippas med. Det handlar alltså om arbetsgivarens varumärke och vad det förknippas med ur olika aspekter – lön, förmåner, status, upplevelser, karriärmöjligheter etc.

Ligg i framkant med framtidens kompetens?- Anlita Anna Dyhre!

Vill ni på riktigt lyckas som de stora, få era medarbetare att stortrivas och i takt med sig själva utveckla och driva er verksamhet framåt, lyfta drivkrafter och interagera med de anställdas önskemål och drömmar.

Lyssna då på Anna Dyhres råd och djuplodade föreläsningar eller anlita henne som utbildare.

För mer information eller bokning av Anna Dyhre som föreläsare, utbildare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram