Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Allie Edwardsson

Allie Edwardsson är född i Storbritannien, började sin karriär i Japan på 1980-talet och flyttade till Sverige år 1985. I Sverige har Allie Edwardsson arbetat med lärande och utveckling i över 25 år. Allie Edwardsson har hjälpt många nordiska och internationella företag med deras kommunikation, inte endast genom språket men genom flera faktorer såsom interkulturell förståelse, kommunikationsförmåga, personlig kompetens och inte minst småprat.

Allie Edwardsson hjälper ditt företag kommunicera och samarbeta bättre – både internt och externt

Allie Edwardsson ger ditt företag eller din organisation de verktyg som ni behöver! Kommunikation är inte bara språket – det är även andra faktorer såsom interkulturell förståelse, kommunikationsförmåga, personlig kompetens och inte minst social affärskompetens. Allie Edwardsson föreläser bland annat om small talk – detta kitt som håller samman vårt sätt att kommunicera med varandra. Man måste förhålla sig till det, vare sig man bemästrar fenomenet eller ej. Allie Edwardsson ger dig tips om  du behöver!

Fyra olika föreläsningar med Allie Edwardsson

Allie Edwardsson föreläser både på svenska och engelska om:

– Hur man knäcker koden för internationell kommunikation

– Hur man håller presentationer på engelska

– Hur man småpratar och minglar

– Hur man hanterar tid och stress

Allie Edwardsson anpassar innehållet efter kundens önskemål och du kan själv välja om du vill att formatet för föreläsningen ska vara en inspirerande föreläsning, ett seminarium eller en workshop. Allie Edwardsson’s kunder omfattar både den privata och offentliga sektorn.

Allie Edwardssons stil är glad, positiv och lättsam

Allie Edwardsson ger åhörarna en känsla av delaktighet så att de tar aktiv del i evenemanget. Hon uppmuntrar deltagarna att nätverka under pauserna och tipsar dem om hur småprat kan bli mycket roligare.

”Under de år jag har känt Allie har jag alltid imponerats av hennes arbete. Hennes entusiasm och humor fångar alla grupper, stora som små. Hennes förmåga att anpassa sig till behoven i den grupp hon arbetar med och kvaliteten på hennes insats är enastående.”

För mer information eller bokning av Allie Edwardsson som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram