Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ulrika Sedell är beteendevetare, entreprenör, författare och föreläsare. I sina föreläsningar belyser hon ledarskap och förutsättningar för att ledarskap ska leda till en välmående, flexibel och högpresterande verksamhet. I föreläsningen varvas humor och konkreta verktyg som deltagarna direkt efter föreläsningen kan applicera i sina liv och i verksamheten.

Ulrika har 20 års erfarenhet av att utveckla ledarskap som konsult, vd för konsultbyråer, hr-ansvarig och utbildningsansvarig. I näringsliv, civilsamhället och offentlig sektor. Ulrika är certifierad coach, mindfulnessinstruktör och utbildad i ACT. Med stor passion för värderingsfrågor, livsbalans och jämställdhet har hon framgångsrikt använt det som medel för att nå resultat både i egna bolag och som konsult i andras.

I föreläsningarna talar Ulrika bland annat om resultatet i hennes bok Bortom glastaket och vad som gynnar kvinnor att nå toppen, ger tips för karriär och lär ut metoder för personlig utveckling. Vidare om vilket ledarskap som korrelerar med välmående och ökad produktivitet och ger beprövade modeller för ledarskapsutveckling. Ulrika varvar alltid anekdoter, forskning, interaktiva övningar med egna erfarenheter.

Ulrika Sedell har föreläst för över 10 000 chefer och har i snitt 4,8 av 5 i betyg.

Föreläsningar

• En framtid bortom glastaket – 7 karriärnycklar
Inspirerande föreläsning om 7 karriärnycklar som tar dig bortom glastaket. Bygger på boken Bortom glastaket och erfarenheter från 26 kvinnor på toppositioner. Föreläsningen kan skräddarsys utifrån behov och målgrupp. Föreläsning kan varvas med intervjuer med framgångsrika kvinnor.

• Att leda förändring, inte styra människor – 7 ledarnycklar
Inspirerande föreläsning om 7 ledarnycklar som gynnar verksamhetens resultat. Bygger på boken Bortom glastaket och erfarenheter från 26 kvinnor på toppositioner. Föreläsningen kan skräddarsys utifrån bransch. Målgruppen är chefer.

• ACT – en evidensbaserad metod för att åstadkomma en ökad flexibilitet i organisationens beteende.
Samhället blir allt mer oförutsägbart, konkurrensen och globaliseringen ökar. Det kräver att chefer och medarbetare som blir allt mer flexibla och trygga i ovisshet. ACT är en banbrytande metod för att öka välmåendet och sänka stressen. En föreläsning som ger perspektiv och verktyg för att hantera oundviklig stress i vardagen.

• Mindfulness på arbetsplatsen
Forskning visar att genom att träna upp medveten närvaro fattas bättre beslut, samarbeten gynnas och välmåendet ökar. Genom att ge förutsättningar att träna mindfulness på arbetsplatsen ökar verksamhetens fokus, förmåga att hantera stress och därmed stabilitet. Föreläsningen varvar teori med övningar och ger tips och idéer för det fortsatta arbetet på individ eller verksamhetsnivå.
Ulrika Sedell skräddarsyr upplägg utifrån behov och målgrupp. Hon kan också utforma och leda workshops och längre program.

Referenser:

Den som vill spräcka glastaket gör bäst i att lyssna på Ulrika Sedell. Hon har inte bara varit med och skrivit den viktiga och intressanta boken Bortom Glastaket, hon är dessutom fantastisk som talare. Med humor, närvaro och allvar ger hon kvinnor och män råd om hur vi skapar förutsättningar också för kvinnor att utnyttja sin potential.

Per Schlingmann, Per Schlingmann AB

Inspirerande och den mest intressanta ingång på dagens utmaningar kring jämställdhet jag har sett. Icke exkluderande, framåtblickande, konstruktiv och affärsmässig. Tycker mycket om kopplingen mellan beteende spektrat och själva ledarskapet som de flesta missar.

Jesper Borrfors, J Borrfors Consulting

Ulrika Sedell är en mycket inspirerande föreläsare/seminarieledare. Jag hade lyckan att delta i ett frukostseminarium om boken ”Bortom Glastaket”, som leddes av Ulrika. Den energi, kraft och inspiration som förmedlades lever kvar långt efteråt.

Eva Louise Landgren, Manager International institutions CBG

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram