Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ulf Löwenhav

BETEENDEEKONOMEN SOM SKAKAR OM DITT MEDVETANDE BETEENDEEKONOMEN ULF LÖWENHAV ÄR EN VISIONÄR OMVÄRLDSANALYTIKER MED INRIKTNING PÅ PSYKOLOGI OCH EKONOMI.

webbsida: www.lowenhav.com

Beteendeekonomen som skakar om ditt medvetande
Beteendeekonomen Ulf Löwenhav är en visionär omvärldsanalytiker med inriktning på psykologi och ekonomi. Han föreläser på universitetsnivå och för företagsledningar om exempelvis digitala och kulturella trender.

Ulf Löwenhav är passionerad och kunnig i alla aspekter av ekonomi, företagande, kapitalmarknader och skräddarsyr presentationerna med relevanta och utmanande exempel för att engagera åhöraren och förmedla aktuella fakta. Ulf är unik i att kombinera företagsekonomi, kapitalmarknader med psykologi och kommunikation. Han kan utveckla och beskriva de praktiska effekterna i samhället av beteendeekonomi, dvs. när vi applicerar psykologiska insikter på vår ekonomiska existens och på kapitalmarknader, och effekterna på bransch och företag.

Flera nobelpristagare har de senaste åren fått oss att inse att marknaderna må vara effektiva, men individerna är irrationella och besluten drivs av känslor och det undermedvetna. Det kullkastar etablerade modeller i marknaderna och ifrågasätter vinstmotiven till fördel för innovation, företagets samhällsansvar, kunder, personal och företagskultur. När nya insikter kombineras med tilltagande förändringstakt i samhället, skakar det om våra grundvalar och ställer nya krav på bolagsstyrning, strategier och företagens organisation. Ulf lyckas på ett engagerande sätt levandegöra utvecklingen och applicera de starka trenderna på olika branscher och företag. Vi får se intressanta och tänkbara scenarier varvade med praktiska och konkreta framtidsexempel.

Sagt om Ulf:
”Ulf var otroligt engagerande och gjorde att jag vid flera tillfällen fick ”Halleluja”-upplevelse.”
”Högsta kvalitet i alla avseenden!”
”Är jättenöjd med föreläsningen – inspirerande, lärorikt och personligt utvecklande”

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram