Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tone Bekkestad

Nu jäklar är det dags!

Nu jäklar är det dags!

Efter ett decennium som TV-meteorolog, och med gedigen kunskap om klimat och klimatförändringar, är Tone Bekkestad med sitt proffsiga framförande en mycket uppskattat och flitigt anlitad föreläsare på temat klimat och klimatförändringar.

Tone Bekkestads intresse för klimatet började redan 1992 då hon hade en känd professor på området som sin handledare vid University of Calgary, Canada.

Med många års erfarenhet inom väder och klimat, och ett allt större fokus på hur vi ska kunna lösa klimathotet, har hon precis lanserat boken ”Nu jäklar är det dags!”.

I föredragen och boken visar Tone Bekkestad vilka fantastiska möjligheter som finns för att lösa klimathotet.

Lyssna på en spännande föreläsning, där Tone Bekkestad lyfter fram innovativa och spännande exempel på teknologier, energieffektiv teknik, nytänk och lönsamma investeringar, som kan ta oss hela vägen till målet, eller på vägen dit, för att lösa klimathotet – genom inspiration i stället för dåligt samvete. Bli med på en resa in i det hon kallar ”lösningarnas värld”.

Som Tone Bekkestad sager: ”Kom ihåg – vi ska tillbringa restan av våra liv i framtiden. Låt oss fokusera på den och göra den till en underbar värld!”.

Rubriker

– Vart är vi och klimatet på väg, och vad kan vi göra åt det?

– Kreativa människor och smarta teknologiska lösningar.

– Inspiration och möjligheter i stället för dåligt samvete.

– Lösningarnas värld.

Moderator 

Tone Bekkestad är också en mycket uppskattad moderator för konferenser, seminarier och debatter – alltid väl påläst och engagerad lyckas hon skapa den rätta stämningen, oavsett uppdrag.

Referenser

”Jag är nöjd med hela dagen och att alla bitar föll på plats och mycket av det är tack vare ditt fantastiska arbete som moderator. Jag hoppas jag får möjlighet att arbeta ihop med dig fler gånger! ”; (Amelie Sahlin,
Gävle-Dala Energikontor).

”Mycket bra fakta framfört väldigt pedagogiskt. Väldigt givande.” ”Intressant, mycket viktigt att tänka på. Tydlig presentation av ett svårt ämne.” ”Tone var mycket behaglig att höra på, kunnig, tog upp relevanta frågor.” (Framtidsseminariet Norrköpings kommun)

”Jag tycker Tone Bekkestad var helt suverän med det allvarliga budskapet, men jag är ännu mera imponerad över sättet på vilket hon framträdde. Hon är en superpedagog, som använder röst, kroppsspråk och bilder på ett fantastiskt bra sätt. Som gammal universitetslärare avundas jag hennes förmåga. Det var världsklass!” (Almi Företagspartner, Uppsala)

Boka Tone Bekkestad genom att skicka en intresseanmälan eller ring 08-22 20 10

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram