Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tomas Bacoccoli

Vad är det som fått människor att säga och känna “wow” genom alla tider och hur kan du få dem att göra det idag och framåt? En sak är säker, det du gör idag kommer inte funka imorgon. Vad du gör och hur du gör det är inte längre viktigt i en värld där alla gör samma sak på ungefär samma sätt.

Musik i marknadsföring med Tomas Bacoccoli

Tomas Bacoccoli föreläser om ämnet ”musik i marknadsföring” – om hur musiken påverkar oss människor, hur den berör oss. Tomas Bacoccoli hävdar att alla varumärken låter – eftersom tystnad också är ett ljud – och att alla medier är ljudmedier. I synnerhet det så missuppfattade utomhusmediet. Han talar inte om oväsen i trafiken här – nej, han menar att allt vi läser faktiskt representerar ett ljud. Ljud i våra huvuden. Du har säkert varit med om att läsa och plötsligt upptäckt att du inte kommer ihåg ett skvatt från den sista paragrafen du precis läste. Det är för att du då tänkt på annat än texten. Du har helt enkelt slutat göra ljud i ditt huvud av det du läser. Istället har dina tankar formulerat andra tysta ljud. Detta öppnar för nya synergimöjligheter medier emellan. Nu förstår vi dessutom vad det är i tryckta medier som gör att vi kan reagera känslomässigt. Boka Tomas Bacoccoli som föreläsare så berättar han mer.

Tomas Bacoccoli om hur du får människor att göra det du vill

Vad är det som fått människor att säga och känna “wow” genom alla tider och hur kan du få dem att göra det idag och framåt? En sak är säker, det du gör idag kommer inte funka imorgon. Vad du gör och hur du gör det är inte längre viktigt i en värld där alla gör samma sak på ungefär samma sätt. Du behöver något som urskiljer dig, du behöver ett “varför”, det som får människor göra, tänka, känna och köpa det du vill att de ska göra, tänka, känna och köpa. Tomas är passionerad och inspirerande och skräddarsyr sina föreläsningar, beroende på vem det är som lyssnar, för att säkerställa att åhörarna får så relevanta verktyg som möjligt att ta med sig hem. Många beskriver kreativa rus efter att de lyssnat på Tomas. Han talar inte till dig, han talar med dig och om dig och förändrar ditt sätt att se på världen – var den är på väg och hur du kommer behöva agera för att leda förändringen, istället för att bli ett offer för den.

För mer information eller bokning av Tomas Bacoccoli som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram