Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Susanne Pettersson

Susanne Pettersson är idrottpsykolog, idrottscoach och rådgivare, förvandlingskonsult och författare till böckerna "Ta fram kraften inom dig", "Leda med förtroende", "Bryt ihop och kom igen", "Dra åt samma håll" och i oktober 2015 släpps boken ”Presentera och Briljera”. Hon har gedigen, snart 20 -års erfarenhet att hjälpa stora som små organisationer i utvecklingen till framgång och stora som små idrottsstjärnor till segrar.
Med sin fantastiska superpedagogik gör hon andra till hjältar och öppnar upp de svåraste låsen!

Susanne Pettersson lockar systematiskt fram drivkraften inom dig att må och prestera bättre!

Att finna nycklarna till framgång och dess sammanhang och öppningsordning är Susanne Petterssons kur till kraften, glädjen och balansen då du vill ändå lite mer och extra allt! Hon arbetar med djuplodade erfarenheter i såväl den stora organisationen, offentliga sektorn som för den enskilda individen.

Låt Susanne Pettersson förvandla medarbetare till framgångshjältar!

Under en föreläsning med Susanne Pettersson får vi åka berg- och dalbana mellan djupet och toppen och se möjligheterna att vattna kraften inombords för vidare spirande energi. Efter en föreläsning går snacket högt och lågt i de olika grupperna och dynamiken sätter sig i en gruppsamverkan som får långvarig bärighet.

När Susanne Pettersson beskriver ett scenario från det bottenlösa fram till högsta topp flämtar åhöraren av iver att ta tag i och sätta igång!

Som kommunikolog och förvandlingskonsult visar Susanne Pettersson läran om kommunikation och ger lust till förbättring och styrka. Boka Susanne Pettersson nästa gång ni vill inspireras och lyckas med att lyckas!

-Att må och prestera bra

-Skapa ditt vinnartillstånd

-Byta och bryta mönster

-Hantera motgång

– Ta fram kraften inom organisationen

-Skapa framgångsrika team

-Situationsanpassat ledarskap

För mer information eller bokning av Susanne Pettersson som föreläsare, vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram