Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Steffo Törnquist

Steffo Törnquist är en svensk journalist, författare, producent och TV-personlighet som har en lång karriär på olika nyhetsredaktioner. Han var en av pionjärerna på TV4 och är, bland mycket annat, känd för sin medverkan i programmen ”Steffo’s lustjakt” och TV 4:s första talkshow ”Steffo – din tröst i natten”. Sedan år 2000 är han programledare för Nyhetsmorgon i TV 4 och sitter även i styrelserna för Bomans Hotell i Trosa samt i Vin- och sprithistoriska museet och Spritmuseum på Djurgården i Stockholm. Steffo Törnquist är även en flitig och uppskattad föredragshållare och moderator.

Steffo Törnquist – livsnjutare på plats!

Att får nöjet att ha sin egen livsnjutare på plats är få förunnat och de flesta kanske skulle fråga sig: “är det möjligt?”. Ja, det är det faktiskt.  Med karismatiske Steffo Törnquist finns möjligheten att uppleva allt ifrån cognac-, choklad-, ost- ,whisky- , snaps- eller cigarrprovningar. Andra upplägg finns också på Steffo Törnquist’s föredrag – till exempel kan han arrangera 3-5-7-rättersmiddagar som han lägger in i föredraget och ibland labbar han egna snapsar ihop med sällskapet. Inte sällan gör Steffo Törnquist alltihop.
 Bäst cognac till kaffet, bäst snaps till chokladmoussen, bäst gurka till honungen, bäst cigarr till calvan, bäst ost till ölet… Steffo Törnquist kan konsten att föreläsa om livskvalitet.

Steffo Törnquist föreläser om kommunikationsteknik

Sättet att kommunicera med varandra har förändrats mycket sedan kineserna uppfann pappret för två tusen år sedan. Idag använder vi datorer för att ringa varandra och telefoner för att bearbeta data och skicka e-post. Individer och grupper är ofta inte ens närvarande på samma plats. Steffo Törnquist föreläser ofta om kommunikationsteknik, om hur man talar och skriver till varandra och hur kommunikationen kan underlättas mellan människor. Han säger: Att se fnittret i ögonen på den som lyssnar, att se lyckan när polletten trillar ner, när sambanden blir klara, att höra skratten, se leendena är svårslaget…

Steffo Törnquist som moderator

Steffo Törnquist liknar modererandet av temadagar, mässor, kick off’er eller årsstämmor med att leda en direktsändning i TV. Det kräver simultankapacitet, driv, gott humör, en vilja att lyfta fram gästerna. Att vara väl insatt och påläst är A och O för Steffo Törnquist när han accepterar moderatorjobbet – Steffo Törnquist sätter sig in i verksamheter på djupet. Det är praktiskt taget omöjligt att få stryk i Trivial Persuit om man är både journalist och moderator, säger han. Som moderator har Steffo Törnquist jobbat med banker, reklambyråer, politiska partier, folkparker, mässor, bokförlag, advokatbyråer, kapitalförvaltare, departement, muséer, livsmedelskedjor, fackförbund, idrottsförbund etc. Steffo Törnquist lämnar avtryck.

För mer information eller bokning av Steffo Törnquist som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram