Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Sanna Ryd

Visste du att uppmärksamhet och koncentrationsförmåga är förmågor som kan förbättras? Samma övningar som stärker ditt fokus bidrar också till att sänka din stressnivå och höja din emotionella intelligens. Det låter nästan för bra för att vara sant, men den senaste hjärnforskningen ljuger inte!

Visste du att uppmärksamhet och koncentrationsförmåga är förmågor som kan förbättras? Samma övningar som stärker ditt fokus bidrar också till att sänka din stressnivå och höja din emotionella intelligens. Det låter nästan för bra för att vara sant, men den senaste hjärnforskningen ljuger inte! Välkommen på en intressant och givande föreläsning om hur din hjärna fungerar. Du får kunskap om den senaste hjärnforskningen och dess kopplingar till det som kallas för mindfulness. Du får även testa på övningar som sänker din stress, ökar ditt fokus samt förbättrar din samarbetsförmåga.

Sanna Ryd är utbildad beteendevetare vid Lunds universitet med inriktning mot neuropsykologi. Hon har en master i strategisk kommunikation och är utbildad mindfulness- och yogalärare. Idag arbetar hon som vetenskapsjournalist för den neurovetenskapliga tidskriften Holóne samt konsult för Missing Link Consultants AB.

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram