Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Per Lange

Per Lange är initiativtagare till No Limits – arrangörer av läger för barn där utbildningen innefattar retorik, Growth Mindset och entreprenörskap. No Limits skriver även böcker, håller föreläsningar samt gör TV. Per Lange är säljcoach, utbildare och föreläsare med inriktning på försäljning, kommunikation och motivation och just nu den mest anlitade talaren i Sverige inom försäljning och säljledning. Per Lange har varit nominerad för det Stora Talarpriset.

Humor och konkreta tips med Per Lange

Du ska vara stolt som säljare! Per Lange brinner för försäljning – och han vet hur man får andra att också göra det. Med stort engagemang greppar Per Lange åhörarna som fylls med nya insikter och bättre förutsättningar att lyckas med sin försäljning framöver. Per Lange har en unik förmåga att entusiasmera sin publik och få den att brinna för säljande kommunikation. Nyckeln ligger i att förändra en människas syn på sig själv och sin egen potential. Per Lange’s styrmodeller och verktyg används av stort antal nordiska säljorganisationer, och han är känd för att kunna motivera människor att skapa nya lönsamma vanor och beteenden. År 2011 kom han ut med säljboken ”Vad har du på gång – egentligen?”

Per Lange förankrar i den senaste forskningen

Modern försäljning handlar om att hjälpa kunden att få det bättre än förut. Att bara lösa problem som kunden själv identifierat är ett reaktivt förhållningssätt som ifrågasätts allt mer – ofta av kunden själv. Moderna kunder kräver att du ska komma med nya idéer som kan utveckla deras verksamhet. Med andra ord vill de att du ska sälja mer till dem. Det gäller bara att ta vara på den möjligheten. Per Lange ger dig tipsen på hur du går från reaktiv till proaktiv försäljning. Per Lange utgår alltid från den senaste forskningen inom området, men konkretiserar hela tiden med exempel från verkligheten. Han behandlar frågor som: hur gör man för att sälja på en konstant hög nivå – utan svackor och dalar? Hur skapar vi en vinnande säljkultur? Vad krävs för att bli en stjärnsäljare? Hur drar vi igång Leadsmotorn – och säljer mer än någonsin? Per Lange erbjuder allt från långa utbildningsprocesser till kortare inspirationsföreläsningar. Gå från reaktiv försäljning till proaktiv försäljning med Per Lange.

För mer information eller bokning av Per Lange som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

 

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram