Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Pasi Salonen

Pasi Salonen är en livsinspiratör som verkar som föreläsare och träningscoach och har en bakgrund som friskvårdsutövare och sportkrönikör. Han har sedan tidig ålder varit sportintresserad och provat allt inom sport som kommit i hans väg. Han landade i den magnifika grenen triathlon som kombinerar löpning, cykel och simning. Efter åratal av tester och utmaningar med olika yrken och familj såg han förfallet över sitt liv och sin kropp. Då bestämde han sig för att vara och bli bättre. Idag arbetar han som coach och föreläsare i ämnen som leder till en sundare och mer livsbejakande sätt att leva.

Livsinspiratören Pasi Salonen lär dig att att tänka med hjärtat!

Att låta hjärtat styra för att uppnå dina mål är den enda sanna modellen för nå resultatbalans i att må bra, prestera bra och finna sinnesro. Bli inspirerad av Pasi Salonen då han hängivet berättar om sina egna strapatser och sin personliga berg- och dalbana från elitsportsman till soffliggare och därifrån till triathlonmästare.

Sätt mål men framför allt lev din dröm -Pasi Salonen vet hur man gör!

Vad är egentligen skillnaden mellan mål och drömmar? Pasi Salonen föreläser om kost och hälsa och utmaningens kraft som lockar i ditt innersta. Han lotsar dig bort från villovägarna mellan dieter och träningsmanier och lär dig navigera fram din väg som ger livslust och hälsa.

Pasi Salonen lockar fram viljan inom dig och menar att alla kan- alla kan lyfta sig och få drivkraften levande och stark nog till elitnivå.

Låt dig inspireras och njut av en föreläsning full av hopp och tro på din inre förmåga. Lär dig att prestera mera, sundare och bättre från hjärtat för ett långt och lyckligare liv. Boka Pasi Salonen för att få perspektiv på livshjulet och tacksamt ta emot goda vänners och givande omgivnings makalösa kraft.

Exempel på föreläsningar:

-Fet, trött och fyrtio! – hur förändring blir till framgång

-Viljan att vinna!- Sortera ut vad du vill och vinn stort!

För mer information eller bokning av Pasi Salonen som föreläsare vänligen ring 08-22 20 10 eller fyll i en intresseanmälan

 

 

 

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram