Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Paolo Roberto är en av Sveriges mest bokade föreläsare

Paolo Roberto kommer från början från gatan och ett extremt utanförskap. Stockholmspolisen klassade Paolo Roberto som en av Sveriges tre farligaste ungdomar under 18 år. Men genom kampsporten så vände Paolo Robertos liv till något positivt. Paolo Roberto lyckades bli en av de mest meriterade inom kamp sportarna över stilgränserna i svensk historia och lyckades med att bli flerfaldig svensk och nordisk mästare i Taekwondo och kickboxning. Som proffsboxare tog Paolo Roberto två titlar, WBCs internationella bälte och WBOs interkontinentala bälte och är en av fyra svenskar som boxats om VM-titeln.

Paolo Roberto har gått från utanförskap till proffsboxare, filmstjärna, programledare och matprogram

Paolo Roberto har spelat in 4 långfilmer och varit programledare på nästan alla svenska Tv-kanaler. Just nu är Paolo Roberto anlitad av TV4 och gör Robinson. Paolo Roberto har skrivit 6 böcker inom mat och träning och utöver det så är Paolo Roberto delägare och driver 6 företag och så har Paolo Roberto en egen mat tidning i samarbete med Aftonbladet som heter Paolo´s mat.

Paolo Robertos föreläsningar inger mod och fighting spirit

Paolo Roberto berikar möten i hela landet som föreläsare och talare, genom att t.ex. förstärka en tanke och understryka budskap man vill ha fram. Paolo Roberto motiverar, inspirerar, roar och underhåller – ja, han kan lyfta ett helt evenemang eller en konferens.  Paolo Roberto är en av Sveriges mest bokade föreläsare och är ofta ute på företag, i kommuner och skolor och föreläser. Föreläsningarna är en del av Paolo Robertos liv. Han älskar att inge mod och fighting spirit i människor så att de vågar och viktigast av allt inser att det är bara de själva som kan ändra sina liv.  Paolo Roberto får förfrågningar inom många olika områden, men föreläser huvudsakligen om kost, hälsa och självklart fighting spirit.

Varför boka Paolo Roberto som föreläsare?

  • Ökar motivationen hos medarbetarna
  • Höjer kompetensnivån i företaget
  • Perfekt vid kick-offer, event och kundmöten
  • Ger teamkänsla i gruppen
  • Förhöjer kundevent
  • Ett dragplåster lockar publik och med möjlighet till bra PR
  • Stärker företagets varumärke
  • Ett bra tillfälle att mötas på

För ytterligare information eller för att boka Paolo Roberto som föreläsare, vänligen fyll i en intresseanmälan, ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

Intresseanmälan

Skicka din förfrågan till oss så tar vi personligen kontakt med er.
För gratis bokningshjälp ring 08-222010 eller mejla info@macespeakers.se

Vänligen skriv in texten från bilden

captcha

Avvakta tills ett meddelande kommer upp att din förfrågan har kommit fram